Combinatie-remedies 106-

Op deze pagina vind je de beschrijvingen van alle combinaties. Deze remedies zijn gemaakt door meerdere moedertincturen van enkelvoudige edelsteenremedies te combineren in bepaalde verhoudingen. Zo ontstaat er een nieuwe energie.

De combinatie-remedies zijn op dezelfde manier te gebruiken als de enkelvoudige remedies.

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c106. Take it Back

c106. Take it Back

Deze remedie helpt je je persoonlijke macht te herwinnen als die je ontnomen is, of als je geleerd hebt hem buiten jezelf neer te leggen.

Dit kan komen door opvoeders die hun macht misbruikten, of door andere personen of instanties die gezag over je hebben of hadden en daar verkeerd mee omgaan. Dit kan op kleine schaal gebeuren maar ook op wereldwijde schaal, en alles er tussenin. Het principe blijft hetzelfde.

Als iemand te ver gaat in het uitoefenen van macht, dan wordt je op allerlei manieren geleerd en gemanipuleerd om je persoonlijke macht weg te geven zodat deze buiten jezelf komt te liggen en je het gevoel hebt machteloos te zijn.

Take it Back helpt je te herkennen op welke vlakken de macht buiten jezelf ligt en helpt je deze weer terug te halen. Zie het als allerlei lijntjes die je binnen haalt tot ze weer een deel van je zijn.

Take it back is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie:
Tijgerijzer, zwarte toermalijn, rookkwarts, unakiet, galeniet, olivijn, serpentijn en chrysocolla van Mt Shasta, versteend hout, rhododendron, viburnum, hortensia, Michaël

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c107. Curiosity

c107. Curiosity

Curiosity helpt je te ontdekken dat het oké is om dingen te onderzoeken en vragen te stellen. Dat is namelijk hoe je leert.

Nieuwsgierig zijn is niet zo slecht als je denkt. Als iemand niet wil dat je door hebt wat ze aan het doen zijn, dan zullen ze ervoor zorgen dat nieuwsgierigheid en vragen stellen afgestraft of op zijn minst ontmoedigd worden.

Het Engelse gezegde ‘Curiosity killed the cat’ lijkt te zeggen dat nieuwsgierigheid je noodlottig kan worden, maar wist je dat dat maar het halve gezegde is? De rest luidt ‘but satisfaction brought it back’. De kat komt weer tot leven nadat haar nieuwsgierigheid bevredigd is…

Curiosity is gemaakt met de volgende edelsteenremedies / bloesemremedie / engelenenergie: Rutielkwarts, tijgeroog, rode tijgeroog, champagne calciet, opaalkwarts, hemimorfiet, seleniet, kyaniet, rhodocrosiet, danburiet, prehniet, magnolia, Uriël

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c108. Initiative

c108. Initiative

Initiative helpt je leren bepalen wat je wilt. Wat is je visie? Wat wil je neerzetten? Hoe zie je het eindresultaat en hoe ga je het opbouwen, structureren en uitvoeren?

Bepalen wat je wilt en dan de nodige stappen ondernemen. Jezelf laten zien zonder angst.

Initiative gooit oude patronen omver en helpt je een stevige basis neer te leggen waarop je kunt bouwen.

Welke stappen ga je zetten? Verdeel het in kleine stukjes, dan wordt het overzichtelijk. Houd vol en zet stapje voor stapje in richting van wat je wilt bereiken.

Bij deze remedie kun je gebruik maken van de kracht van opschrijven door op te schrijven wat je zou willen, bijvoorbeeld als mind-map. Door doelen op te schrijven gaan ze leven en worden ze echter. Mocht het opschrijven een drempel voor je zijn, doe het dan als een fantasie-oefening.

Als je ALLES zou mogen wensen wat je wilt, wat zou je dan willen zijn, willen doen en willen hebben?

Rutielkwarts, champagne calciet, amazoniet, aquamarijn, purpuriet, olivijn, danburiet, smaragd, versteend hout, groene toermalijn, tijgerijzer, Michaël, Raziël

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c109. Existence

c109. Existence

Deze remedie versterkt je basis nog verder. Dit gaat over je recht om te bestaan, over het gevoel hebben dat je màg bestaan, dat je toestemming hebt om te bestaan.

Soms kun je door gebeurtenissen in je vroege jeugd of in een situatie waarin je overheerst werd ten onrechte de conclusie trekken dat je dat recht niet hebt, of dat je toestemming of goedkeuring van buitenaf nodig hebt om er te mogen zijn.

Daar is niets van waar, het idee is ontstaan vanuit het beperkte gezichtsveld van een kind en/of onder druk van buitenaf van iets of iemand die macht over je wilde verwerven.

Existence helpt je een begin te maken met het overboord zetten van dat idee, en te beseffen dat ‘bestaan ‘ een fundamenteel, onvervreemdbaar en onoverdraagbaar RECHT is wat iedereen toekomt.

Rutielkwarts, unakiet, aquamarijn, celestien, howliet, astrofylliet, varisciet, danburiet, groene toermaijn, shungit, Azraël, Raguël, Metatron

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c110. Escape

c110. Escape

Dit is een volgende stap in het herwinnen van je persoonlijke vrijheid.

Beseffen dat je echt vrij bent, dat jij de enige bent die kan zeggen wie je bent en wat je wilt.

Velen van ons zitten gevangen in een web dat bestaat uit van buitenaf opgelegde beperkingen, overtuigingen en verwachtingen.

Als voornamelijk van buitenaf bepaald is wie je zou moeten zijn, hoe je je zou moeten voelen en wat je zou moeten doen, dan laat dat weinig ruimte voor eigen inbreng. Dan heb je misschien alleen een vaag idee van wie je bent en wat je wilt. Of soms zelfs helemaal geen idee.

Escape neemt je daarom mee op een ontdekkingsreis naar jezelf.

Besef meer en meer dat JIJ de enige bent die kan bepalen wie je bent, dat je daar volkomen vrij in bent en dat van buitenaf opgelegde zaken rustig naast je neergelegd mogen worden als jij bepaalt dat ze niet bij je passen.

Escape is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie: shungit, champagne calciet, seleniet, atlantisiet, purpuriet, versteend hout, rhododendron, vlier, Raziël, Azraël, Michaël, Metatron

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c111. Resilience

c111. Resilience

Resilience betekent veerkracht. De kracht om weer overeind te komen als je een duw krijgt. Als iets tegenvalt. Als iets anders loopt dan je verwachtte of hoopte. Als iets mis gaat, in de soep loopt, de Wet van Murphy toeslaat.

Kom weer overeind en klop je af. Overzie de situatie, herzie je plan en pas je aan aan de nieuwe omstandigheden. Kan het niet linksom? Probeer rechtsom. Of maak rechtsomkeert.

Het gaat hier om de geestelijke veerkracht om om te gaan met onverwachte obstakels en veranderingen, zodat je er een meer filosofische kijk op hebt, realistischer bent en beter in kunt spelen op de nieuwe omstandigheden.

Resilience is een combinatie van de volgende edelsteenremedies en engelenenergie: rutielkwarts, danburiet, groene apatiet, purpuriet, opaalkwarts, galena / galeniet, blauwe toermalijn, champagne calciet, prehniet, Azraël engelenenergie.

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c112. Believe

c112. Believe

Geloof in jezelf. Laat het verleden achter je, het heeft je tot hier gebracht en is nu voorbij.

Haal eruit wat er voor je in zit en leg de rest opzij. Heb het vertrouwen dat je kunt veranderen wat je in de weg zit en verder kunt met wat je wel dient.

Believe is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: turkoois, mookaiet, labradoriet, tijgeroog, chrysocolla, larimar, chalcedoon, eldariet, opaalkwarts, hemimorfiet, sugiliet.

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c113. Cloaked

c113. Cloaked

Deze remedie versterkt je lichtkracht zodat je steviger staat ten opzichte van negatieve energieën die pogen je omlaag te trekken en je ervan te weerhouden je vibratie te verhogen.

Als het je lukt ver genoeg omhoog te komen op energetisch gebied zullen deze krachten geen, of slechts een tijdelijke invloed op je hebben. Je bent dan als het ware voor ze verborgen.

Ga dit alles niet aan vanuit een gevoel van rancune en strijd, maar vanuit het liefdevol stellen van grenzen en bewaken van je eigen soevereiniteit. Of zoals iemand het heel mooi zei: jouw rechten houden op waar die van mij beginnen.

Cloaked is samengesteld uit de volgende edelsteenremedies, engelenremedies en energieën: labradoriet, rutielkwarts, danburiet, apofylliet, opaalkwarts, seleniet, amazoniet, lepidoliet, angeliet, tijgerijzer, Azraël, Michaël, Violette Vlam – energie.

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c114. Elevate

c114. Elevate

Deze remedie tilt je energetisch naar een hoger niveau door je te helpen los te laten wat je niet meer dient.

Door deze ‘ballast’ te laten gaan kun je verder omhoog in energie en kom je meer op een frequentie van liefde, vreugde en compassie.

Elevate is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, engelenremedies en energiën: rookkwarts, blauwe fluoriet, rutielkwarts, lapis lazuli, serpentijn, heulandiet, danburiet, smaragd, serpentijn en chrysocolla van Mt Shasta, prehniet, granaat, Rafaël, Jofiël, Maria

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c115. Flame

c115. Flame

Flame is een hoge vibratie bescherming die je op zielsniveau beschermt door je te helpen afstemmen op de natuurlijke frequentie van de aarde. Door je bewust te zijn van eenheid sta je steviger tegen pogingen je energiesysteem te ‘hacken’. 

Deze remedie bevat symbool-energie: de Triquetra (heilige drie-eenheid) en de rozegouden vlam, een beschermend symbool dat is aangereikt via Engels medium Magenta Pixie. 

Flame is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, engelenremedie en energieën: rutielkwarts, tijgeroog, groene apatiet, smaragd, seleniet, versteend hout, galena/galeniet, apofylliet, varisciet, viburnum, Michaël, Triquetra, Rose Gold Flame

Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c116. Overcome

c116. Overcome

Voor als je in een patroon van aangeleerde hulpeloosheid zit. Als je denkt dat er toch niets aan te doen is en je je daarom (onbewust) al overgeeft en de situatie lijdzaam ondergaat.

Begin te beseffen dat er altijd iets is waar je invloed op hebt, hoe klein ook. Besef dat je zelf je beslissingen kunt nemen en ‘gewoon’ nee mag zeggen tegen dat wat niet bij je past, tegen je gevoel in gaat of inbreuk maakt op je rechten. Ook al denk je dat het ‘nou eenmaal zo is’. Elke beslissing die je maakt veroorzaakt een golfje in het collectief, zelfs al zeg je alleen maar ‘nee, tot hier en niet verder’ zonder op dat moment actie te ondernemen.

Besef wat je belangrijk vindt, waar je voor staat en waar de grens ligt, stapje voor stapje. Er is een Engelse uitdrukking ‘if you don’t stand for something, you will fall for anything’. Dit komt neer op ‘als je nergens voor staat, dan val je overal voor’, wat zoveel betekent dat als je niet weet wat je normen en waarden zijn, en waar daarin de grenzen liggen, dan ben je makkelijker te beïnvloeden en te manipuleren.

Dan kan iemand je met redelijk klinkende argumenten overtuigen dat iets normaal is zonder dat je erbij stil staat of dat wel zo is, want je hebt dan te weinig eigen coördinaten om dat aan te toetsen. Dan sta je er niet bij stil of iets moreel gezien voor jou juist of onjuist is en waar daarbij de grens ligt, omdat je dat nog niet duidelijk voor jezelf bepaald hebt.

Overcome is een combinatie van de volgende edelsteen- en engelenremedies: tijgeroog, champagne calciet, rookkwarts, maansteen, agaat, amazoniet, ametrien, groene apatiet, kyaniet, serafiniet, barnsteen, magnesiet, astrofylliet, tijgerijzer, Michaël, Rafaël en Jofiël engelenenergie.

Scroll naar boven