Violet glas

Flow Remedies zijn verpakt in violet glas, een speciaal soort glas dat uitermate geschikt is voor energetische middelen, maar ook voor andere lichtgevoelige producten. De oude Egyptenaren bewaarden hun crèmes en kostbare parfums in violette en gouden potten. Helaas werd het procedé zeer geheim gehouden en werd er maar heel sporadisch violet glas gemaakt, met de hand en alleen door apothekers voor eigen gebruik.

In 1980 kwam cosmo-bioloog Yves Kraushaar in aanraking met de werken van de Oostenrijkse mysticus Jacob Lorber. Deze beschreef onder andere hoe je zonlicht aan een drager kunt binden om de helende werking ervan te benutten. Omdat Lorber schreef dat violet glas nodig was om te zorgen dat de geënergetiseerde producten hun lichtkracht zouden behouden, is hij gaan experimenteren met violet glas. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van Miron Glas GMBH.

Sindsdien zijn er vele tests gedaan naar de werkzaamheid van het glas, door onder andere het Frauenhofer Instituut voor voedseltechnologie in München en het Internationaal Instituut voor Bio-Physica in Kaiserslautern. Deze tests tonen aan dat violet glas alleen de gunstige UVA stralen en infrarood licht doorlaat. Al het andere licht wordt tegengehouden:

Transmissiecurve van het licht dat binnengelaten wordt door violet glas.

Het ultraviolet en infrarood licht zorgen voor het op peil houden van de energie van de inhoud, en het weren van zichtbaar licht zorgt voor het langer houdbaar blijven van producten. De theorie is dat het licht uit het zichtbare spectrum zorgt voor het achteruitgaan van de kwaliteit, en dat bijvoorbeeld het gebruik van conserveringsmiddelen beperkt of vermeden kan worden door violet glas te gebruiken. Bruin glas bijvoorbeeld, dat meestal geadviseerd wordt, laat nog 60% van het zichtbare licht door.

Hieronder staat de uitslag van een test met geënergetiseerd water (Sonnen-Arkana) in verschillende verpakkingen. Er is na vier weken een kirlian-foto gemaakt van de inhoud:

vergelijking bruin glas, transparant glas en violet glas

Nu is water een apart iets, het neemt makkelijk energie op, maar laat het ook weer los. Dat is de reden waarom er bij remedies gewerkt wordt met alcohol. Dat zorgt er namelijk voor dat de trilling opgeslagen of vastgelegd wordt. De afbeelding hierboven laat zien dat geënergetiseerd water de energie beter vasthoudt in violet glas.

Behalve dat violet glas de verpakking voor de Flow Remedies producten is, is nagenoeg het volledige assortiment van Miron violet glas ook verkrijgbaar in de webwinkel.

Scroll naar boven