Combinatie-remedies 1-15

Op deze pagina vind je de beschrijvingen van alle combinaties. Deze remedies zijn gemaakt door meerdere moedertincturen van enkelvoudige edelsteenremedies te combineren in bepaalde verhoudingen. Zo ontstaat er een nieuwe energie.

De combinatie-remedies zijn op dezelfde manier te gebruiken als de enkelvoudige remedies.

Flow Remedies crystal essence combination c2. Calm the Storm

c1. Big Hug

Big Hug is een grote knuffel bij verdriet. Deze remedie troost en geeft je een veilig gevoel. Je krijgt weer hoop en ziet het zonniger in. Hij is ook te gebruiken als eerste hulp remedie, om schrik en de emotionele pijn te verzachten.

Deze remedie bevat de volgende edelsteenremedies: oranje calciet, rozekwarts, larimar, tijgeroog, blauwe chalcedoon

Flow Remedies crystal essence combination c2. Calm the Storm

c2. Calm the Storm

Angst kan verlammend werken en het kan moeilijk zijn hier zelf doorheen te breken. Deze remedie helpt je hierbij. Hij geeft kalmte, warmte en kracht en helpt bij het oplossen van trauma’s en blokkades, door je een andere, helderdere kijk op je angsten te geven.

Fearless geeft rust aan overprikkelde zintuigen en helpt je je evenwicht terug te vinden.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: groene aventurijn, carneool, larimar, jade, blauwe chalcedoon

Flow Remedies crystal essence combination c3. Fearless

c3. Fearless

Angst kan verlammend werken en het kan moeilijk zijn hier zelf doorheen te breken. Deze remedie helpt je hierbij. Hij geeft kalmte, warmte en kracht en helpt bij het oplossen van trauma’s en blokkades, door je een andere, helderdere kijk op je angsten te geven.

Fearless geeft rust aan overprikkelde zintuigen en helpt je je evenwicht terug te vinden.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: groene aventurijn, carneool, larimar, jade, blauwe chalcedoon

Flow Remedies crystal essence combination c4. Lighten Up

c4. Lighten Up

Deze remedie helpt je als je je somber voelt. Hij brengt licht in de duisternis en laat het zonnetje weer schijnen. Hij zet alles in perspectief en geeft weer hoop en levenskracht.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: oranje calciet, groene aventurijn, zwarte toermalijn, maansteen, zonnesteen.

Flow Remedies crystal essence combination c5. Loosen Up

c5. Loosen Up

Soms zit je behoorlijk vast in bepaalde (denk)patronen of emoties en word je wat star en inflexibel. Deze remedie kan je een duwtje in de goede richting geven en je helpen beter los te laten.

Hij helpt je flexibeler te worden in je denken en je minder vast te klampen aan één oplossing.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: carneool, larimar, malachiet, rhodoniet, blauwe chalcedoon

Flow Remedies crystal essence combination c6. Me, Myself and I

c6. Me, Myself and I

Deze remedie helpt je zelfvertrouwen naar een hoger peil om je te helpen jezelf meer te laten zien. De schellen vallen je van je ogen en je durft open en eerlijk te kijken naar jezelf en naar anderen.

Je kijk minder tegen een ander op en krijgt meer het vertrouwen dat je er mag zijn. Dit gaat stapsgewijs en rustig, opeens merk je dat je denkt: ‘ho even, ik ben er ook nog’, in plaats van jezelf alweer weg te cijferen.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: blauwe calciet, tijgeroog, hematiet, zwarte toermalijn, rookkwarts

Flow Remedies crystal essence combination c7. Protective Bubble

c7. Protective Bubble

Als energie van anderen in je aura blijft hangen kun je daar moe, chaotisch en somber van worden. Deze combinatie helpt je bij het afschermen, aarden en herstellen van je aura. Daarnaast voert hij negatieve energie af en stuurt deze terug naar de afzender als dat nodig is.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: turkoois, mookaiet, labradoriet, tijgeroog, chrysocolla

Flow Remedies crystal essence combination c8. Stand Your Ground

c8. Stand Your Ground

Soms ontbreekt het wel eens aan wilskracht. Zou je wel eens voet bij stuk willen houden, maar toch mislukt het. Daarbij kan deze combinatie je helpen. Hij geeft een warm gevoel en helpt je jezelf beter te uiten. Dit kan bijvoorbeeld door praten, maar ook door zingen.

In eerste instantie kan het wel eens met de botte bijl gaan en schrik je van jezelf, maar al snel leer je dit te nuanceren en op een rustige manier voor jezelf op te komen.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: jaspis, rutielkwarts, zwarte toermalijn, rookkwarts, unakiet

Flow Remedies crystal essence combination c9. Take a Break

c9. Take a Break

Soms ben je zo gespannen dat het moeilijk wordt te ontspannen en het leuke in het leven weer te zien. Deze remedie helpt je daarbij. Take a Break helpt je je glimlach terug te vinden. Doe eens een paar druppeltjes in je shampoo en/of je douchegel en kijk wat het doet.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: oranje calciet, blauwe fluoriet, amethist, rode tijgeroog, champagne calciet.

Flow Remedies crystal essence combination c10. You're Grounded

c10. You’re Grounded

Jazeker, voetjes op de vloer, en ze worden lekker warm. You’re Grounded helpt je te aarden. In deze wereld waar alles met het hoofd beredeneerd wordt is het soms moeilijk binding met de aarde te houden. Hierdoor kun je je weifelend en onvast voelen.

Ook als je het leven op aarde maar niets vindt is dit de remedie die je erbij kan helpen de uitdaging op het aardse met twee handen aan te pakken.
Ben je echt heel slecht geaard, laat deze remedie dan even voor wat het is en begin met iets dat je heel zacht op de grond zet en voer het van daaruit op. Anders loop je het risico dat je hele systeem in de weerstand gaat. Een andere manier is deze remedie bij je dragen, dan werkt hij wat indirecter.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: mookaiet, rode jaspis, hematiet, champagne calciet, zwarte toermalijn

Flow Remedies crystal essence combination c11. To the Rescue

c11. To the Rescue

Deze remedie komt je te hulp in noodsituaties. Hij helpt je te aarden, voert negatieve emoties af, troost, beschermt en helpt je je emotionele evenwicht te hervinden. En dat alles zacht en toch krachtig, zodat hij voor iedereen geschikt is.

Tijdens het testen kwam naar voren dat hij ook erg goed kan helpen als je om wat voor reden ook slecht in je lichaam zit. Denk hierbij aan uittredingen waarvan iemand niet helemaal goed is teruggekomen, mensen die slecht geïncarneerd zijn, of extreem slecht geaard. Het gevoel dat beschreven werd was dat je door een liefdevolle druk op je schouders naar beneden geduwd wordt en
dat daarna voorkomen wordt dat je er weer ‘uit schiet’.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: mookaiet, blauwe fluoriet, groene fluoriet, champagne calciet, blauwe chalcedoon, opaalkwarts

Flow Remedies crystal essence combination c12. Just Let Go

c12. Just Let Go

Just let go is een stapje verder dan Loosen Up. Die remedie hielp je je grip op dingen een beetje losser te maken, deze gaat je helpen het nog wat verder los te laten.

De energie van deze remedie vindt zijn weg makkelijk naar de plek waar hij hoort, en voelt zich het prettigst bij warmte. Doe hem op je handen, in je crème, shampoo of in een lekker warm voetenbad. Hij werkt emotioneel ontkrampend en helpt je te leren ontvangen.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: groene aventurijn, pietersiet, agaat, opaalkwarts

Flow Remedies crystal essence combination c13. Go for It!

c13. Go for It!

Deze remedie zet een stapje verder na Protective Bubble en Stand Your Ground. De eerste zorgt ervoor dat je beschermd wordt, en tot jezelf kunt komen, daarna ga je met Stand Your Ground beter voor jezelf opkomen als er tegen je aan ‘geduwd’ wordt. Go for it! zet stap 3 in dit proces, je gaat actief voor jezelf opkomen en durft je meer te laten zien. Een stap voorwaarts zodat je kunt voorkomen dat er tegen je geduwd wordt. Tjakkaaaa, om maar eens een kreet te lenen.

Deze remedie geeft je een schouderklopje, of helpt je jezelf een schouderklopje te geven. Hij helpt je goed onderscheid te maken tussen de mensen die het goed met je menen en degenen die je willen benadelen, en je reactie daar op af te stemmen. Voor de eerste kun je met liefde en zonder oordelen je grenzen stellen, maar de laatsten kunnen zich bergen: je bent ze te snel af en hebt de kracht en durf om ze lik op stuk te geven. Rustig waar dat kan, maar met de botte bijl als dat nodig en verdiend is. Daar schrik je waarschijnlijk wel even van, en zij al helemaal, maar je hebt het dan al op alle andere manieren geprobeerd….

Het klinkt allemaal nogal heftig, en dat is het ook als je zonder voorbereiding in dit stadium van het proces van voor jezelf opkomen duikt. Daarom is het ook aan te bevelen het op te bouwen, afhankelijk van waar je in je proces zit, door eerst Protective Bubble en/of Stand Your Ground ‘door te werken’ of een heel lichte dosering en frequentie te gebruiken. Bijvoorbeeld om de dag 1 druppel in een glas water.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: oranje calciet, carneool, rode tijgeroog, rookkwarts, amazoniet

Flow Remedies crystal essence combination c14. Call Me

c14. Call Me

Deze combinatie is gemaakt om bij een gsm te gebruiken. Je kunt hem in een testbuisje doen en bij je telefoon doen of in je zak steken.
Hij helpt ook als je gevoelig bent voor electrosmog, dan kun je hem ook bij je dragen. De straling wordt dan geneutraliseerd.

We hebben ook goede resultaten geboekt bij wi-fi apparaten (draadloos modem, router, wii) en dect-telefoons. Vooral de dect-telefoon was een verrassing, ik had verwacht dat daar groter flesje bij zou moeten, maar een 2ml buisje was al genoeg. Eigenlijk kun je stellen dat deze remedie ontstoort op allerlei manieren. Hij ontstoort het contact met je hoger zelf, je hebt meer toegang tot je intuïtie. Daarnaast neutraliseert hij ook allerlei andere stoorzenders, of het nou een apparaat, mens of dier is. Dat kan wel eens tot confrontaties leiden. Als iemand echt niet bij je past zullen de verschillen omhoog gehaald worden. Ze vallen je meer op en lijken groter, maar dat is meer een soort gezichtsbedrog, het komt doordat je je ervan bewust wordt, waardoor het meer van je aandacht krijgt.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: rozekwarts, zwarte toermalijn, amazoniet, toermalijnkwarts

Flow Remedies crystal essence combination c15. Break the Circle

c15. Break the Circle

Deze remedie zet je innerlijk even rechtop en maakt je zo groot als je hoort te zijn. Iemand die je klein probeert te krijgen of houden zal zijn inspanningen de mist in zien gaan, want dat lukt niet meer. Je denkt sneller ‘ho even, dat gaat zo maar niet’ en beseft dat je beter verdient.

Deze remedie helpt je de cirkel te doorbreken als je vastzit in bepaalde gedachten- of gedragspatronen. De oude emotionele ’troep’ die ervoor zorgt dat je op een bepaalde manier reageert wordt opgeruimd. Hierdoor reageer je niet langer vanuit dat gekwetste gevoel dat een soortgelijke situatie ooit opgeroepen heeft, maar veel neutraler.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: rutielkwarts, eldariet, toermalijnkwarts, opaalkwarts, hemimorfiet

Scroll naar boven