Kinderen

Flow Remedies zijn ook heel goed toe te passen bij kinderen, maar vereisen een iets andere aanpak. Dat zit hem niet zozeer in de remedies zelf, kinderen kunnen energetisch vaak meer aan dan we denken, maar daardoor hebben ze er juist minder van nodig dan volwassenen. Ze reageren er ook meestal sneller op.

Er zijn verschillende remedies die algemeen goed toe te passen zijn bij kinderen. Dat zijn de remedies die hen ondersteunen in hun groeiprocessen en die hen een gevoel van veiligheid geven. Dan kun je denken aan de volgende remedies:

Van deze remedies zijn vooral Calm the Storm en Indigo een goede ondersteuning voor nieuwetijdskinderen (of Indigo, Kristal of Regenboogkinderen). Zij zijn extra gevoelig en kunnen moeite hebben daarmee om te gaan. Daarnaast voelen veel van deze kinderen zich niet altijd even goed thuis op aarde.

Andere remedies die je kunt gebruiken om nieuwetijdskinderen een steuntje in de rug te geven zijn

Een ander aandachtspunt is de alcohol in de remedies. Als je een doseerflesje maakt met 30 ml bronwater en daar bijvoorbeeld 10 druppels remedies in doet, dan is er weinig alcohol meer over. Een flesje van 30 ml bevat ongeveer 500 druppels. Doe je daarna daarvan 2 druppels in een beker water van 100 ml, dan is er bijna niets meer van over.

Dat gezegd hebbende, als je het compleet wilt vermijden kun je een klein beetje heet water nemen en daar de benodigde druppels in doen. De alcohol verdampt dan, waarna je het water na het afkoelen kunt laten opdrinken of in een beetje sap of iets dergelijks kunt doen. Voor jezelf kun je de druppels bijvoorbeeld in hete thee of koffie doen.

Scroll naar boven