Info voor therapeuten

Flow Remedies edelsteenremedie combinaties c85-c102

Heb je een praktijk voor energiewerk, coaching of counseling? Dan kunnen de Flow Remedies edelsteenremedies en sprays een waardevolle aanvulling zijn in je energetische ‘gereedschapskist’.

Denk bijvoorbeeld aan de sprays voor het energetisch reinigen van je praktijkruimte en de aura van jezelf en je cliënten. Of aan bepaalde remedies die je als ondersteuning van je werkzaamheden kunt gebruiken, zoals c46. Focus als reiniging/afstemming voor je aan een sessie begint, of c43. Swept om energie af te helpen voeren die vrijkomt tijdens of na een sessie. Zo zijn er nog een heleboel te bedenken, het hangt af van je praktijk en je eigen specialiteit.

Er zijn ook verschillende materialen beschikbaar om je te ondersteunen tijdens het werken met de remedies. Afhankelijk van je voorkeuren kun je gebruik maken van een testset, het boekje met korte beschrijvingen (verkrijgbaar in de webwinkel), pendeldiagrammen (gratis te downloaden op deze website), een testlijst (met vakjes, ook gratis te downloaden) en het repertorium, waar de remedies op verschillende manieren (thema/steensoort) gerangschikt staan in de vorm van een wiki-stijl website die je eventueel zelfs kunt downloaden voor offline gebruik. Het A4 formaat boekje met alle volledige beschrijvingen kun je ook gratis downloaden.

Als therapeut ontvang je een korting op de remedies en sprays, waarbij je desgewenst ook nog gebruik kunt maken van de keuzekorting als je 10 of meer Flow Remedies artikelen bestelt. Voor die 10 artikelen tellen alle 10 ml/30 ml remedies en sprays mee.

De testset is uitgesloten van keuzekorting en therapeutenkorting vanwege de hoeveelheid tijd die erin zit. Je moet dan denken aan een uur of 4 per testset, verdeeld in meerdere blokken omdat het ook nogal wat concentratie vereist. 

Andere sets zijn uitgesloten van keuzekorting, maar daar krijg je wel therapeutenkorting op.

De testset kun je trouwens up-to-date houden met aanvullingen.

Afhankelijk van je werkwijze kun je zelf remedies aanschaffen en doseerflesjes maken, de benodigde remedie(s) voor je cliënten bestellen en naar ze op laten sturen (er wordt dan alleen een pakbon meegestuurd) of je cliënten doorverwijzen naar de webwinkel om de benodigde remedie(s) zelf te bestellen. 

Scroll naar boven