Feedback

Op deze pagina vind je wat ervaringen met het gebruik van de remedies. Mijn eigen ervaringen zijn meestal verwerkt in de beschrijvingen van de remedies, en om te voorkomen dat het daar vol en onoverzichtelijk wordt zet ik hier enkele ervaringen neer. Er staat nooit een naamsvermelding bij en persoonlijke details worden zoveel mogelijk weggelaten.

Laatste duwtje

Wat ik persoonlijk heel mooi vind is het verhaal van die mevrouw die over een heel moeilijke periode in haar leven moest praten. Ze had zelf Break the Circle uitgezocht, want ze kwam er niet doorheen. Ze probeerde het elke keer, was er ook aan toe om het te doen, maar ze kwam niet voorbij een bepaald punt. Ze was al heel ver gekomen, maar haar emoties zaten in de weg en dat is waar de remedie haar bij geholpen heeft.

Om een lang verhaal kort te maken: het is haar een paar dagen later gelukt alles uit te spreken en doordat ze dat kwijt was kon ze eindelijk verder op een aantal vlakken in haar leven waar ze vastgelopen was. Dit is echt zo’n voorbeeld dat een remedie geen wondermiddel is maar je wel heel goed kan helpen nèt dat laatste stapje te zetten als je zelf al zover bent dat je er aan toe bent.

Oeps

Als je gaat verhuizen is het ook handig om je nieuwe woning eens een goede spraybehandeling te geven met Clearing Mist.

Mijn tante was verhuisd en toen ik kwam kijken vond ik het
heerlijk ruim en schoon aanvoelen, een fijn huis. Bleek ze letterlijk net gesprayd te hebben…

Toevallig…

Wat al meerdere mensen hebben ervaren is dat het niet zoveel uitmaakt welke remedies je in huis hebt, je komt precies de mensen tegen die nodig hebben wat je hebt staan, of de situaties waarbij je ze in moet zetten komen vanzelf boven drijven. Heel apart. Zo gebeurt dat ook als het tijd is om een remedie vrij te gaan geven, dan komen we aan alle kanten mensen tegen die precies die remedie nodig hebben. Vooral als het te lang duurt, dan is het net of ik steeds een duwtje krijg 🙂

Ook gebeuren dingen wel eens met een omweggetje. Zo heb ik een nieuwe remedie gemaakt voor gevoeligheid voor electrische straling, om te uit proberen voor iemand die daar erg gevoelig voor was. Ik heb haar niet meer terug gehoord en had het idee maar even in de kast gezet. Via via kwam er kort daarna een berichtje van een therapeute ‘hee, die is voor mij, ik moet een poos werken in een kantoor met veel apparatuur en word er helemaal zot van’.

Telefoon

Met Call Me hebben we ondertussen een aantal experimenten met DECT telefoons gedaan. Die bestonden uit het door een pendel aan laten geven hoe groot de straling was zonder maatregelen en daarna met een buisje Call Me achterop het basisstation geplakt, zowel door mezelf als een aantal anderen als second opinion.

Na het plaatsen van het buisje hingen in alle gevallen de pendels helemaal stil waar ze ervoor nog zo hard ronddraaiden dat je uit moest kijken dat hij niet uit je handen vloog. Hier thuis zit het op het basis station, de wii, de gsms, een plafondlamp die straling afgeeft en de draadloze router, en 1 buisje is genoeg voor maanden.

Flow Remedies dowsing chart

Aparte werking 12. Shield

Een keer kreeg ik de vraag welke remedie zou kunnen helpen bij gevoeligheid voor airconditioning/electronische straling in auto’. De dame in kwestie werd namelijk ziek als ze in een auto met airco moest zitten, alsof haar hele energie-systeem op zijn kop ging. Voor zichzelf had ze Shield uitgetest en ze vroeg me om een bevestiging.

Nu moet ik zeggen dat ik meer richting Call Me neigde, omdat die gemaakt is voor het neutraliseren van electrosmog, maar we hebben samen nog een keer getest en kregen allebei de bevestiging dat het Shield moest zijn. Zodoende heeft ze een miniflesje Shield bij zich gestoken en het erop gewaagd. En wat denk je? Zonder problemen naar Zuid-Frankrijk en terug. Dat paste dus overduidelijk bij haar.

Onverwacht schoon

Met Clearing Mist hebben we een leuke ervaring. Iemand had last van de negatieve sfeer die in het huis hing waar ze als hulp in de huishouding werkte, dus wilde ze Clearing Mist proberen om te kijken of ze zich er dan prettiger voelde. Ze deed een beetje druppels van de verdamper-combinatie in haar schoonmaakwater.

Nou, we kregen veel meer dan we verwacht hadden, want de man die er woont is veel minder nors, het huis blijft schoner en hij begint zelfs dingen op te ruimen. Zijn gemoedstoestand is met de sfeer in huis mee aan het opklaren.

Edelstenen reinigen en opladen

Clearing Mist is erg handig voor het reinigen van ruimtes, maar ook voor het reinigen van edelstenen.

Edelstenen zijn gelijk ook opgeladen, dat scheelt tijd ten opzichte van een aantal andere methodes. Wel uitkijken met kwetsbare stenen. Het zijn fijne druppeltjes, maar het is nog steeds water…

Scroll naar boven