Sprays

Op deze pagina vind je de beschrijvingen van alle sprays. Ze worden gemaakt door meerdere moedertincturen van enkelvoudige remedies samen te voegen tot een nieuwe energie.

Gebruiksaanwijzing: spray 1 x schuin ophoog en stap in de druppeltjes, of spray schuin boven je hoofd. Een andere methode is op je handen of op een bepaald chakra sprayen. Meestal is 1x sprayen genoeg, maar je kunt het herhalen naar behoefte.

Bij een voorwerp spray je omhoog en houd je het voorwerp in de druppeltjes, of spray je om het voorwerp heen. Niet teveel, een klein beetje is vaak al genoeg, zo niet, dan kun je het nog één of meerdere keren herhalen tot je het gevoel hebt dat het goed is.

Voor een ruimte spray je in de hoeken en dan er tussenin zo ongeveer om de 2 meter een keer sprayen. Of naar behoefte minder of meer, want op je gevoel afgaan is ook prima.

Clearing Mist – space clearing / reinigen van ruimtes en reinigen van voorwerpen en edelstenen
Cool Mist – ontspannende aura spray
Gentle Mist – aura reinigingsspray
Get Out Mist – extra zware reiniging van aura en ruimtes
Mist to the Rescue – rescue aura spray
Soft Mist – extra zachte aura reinigingsspray
Angel Mist – engelenenergie, reiniging van aura en ruimtes / sacred space spray

Flow Remedies crystal essence spray Clearing Mist

Clearing Mist

Deze spray is een extra sterke uitvoering voor het reinigen van ruimtes. Het voelt direct schoon (of ‘leeg’ aan).

Ideaal als je bezoek hebt gehad dat een zware lading in je huis achtergelaten heeft, of als je ergens geweest bent waar de sfeer zwaar was.
En wat te denken van vakantiehuisjes? Ik voel me daar nooit zo prettig, vanwege de vele lagen energie van vorige bezoekers die daar hangen. Als testcase heb ik de spray meegenomen op vakantie, man en kids naar de speeltuin gestuurd en een halve fles leeggespoten. Dat het zóveel energetische lading ook nog weg kon halen was voor mij een aangename verrassing. Ik bedoel, ik wéét dat het werkt, maar soms werkt het zo onverwacht dat ik even sta te kijken.

Clearing Mist is ook geschikt voor het energetisch reinigen van bijvoorbeeld edelstenen of sieraden. In de meeste gevallen is de steen ook direct opgeladen. Pas wel op met stenen die niet tegen

water kunnen, zoals seleniet / woestijnroos. Het zijn wel hele fijne druppeltjes, maar je kunt beter geen risico nemen.

Als een ruimte, voorwerp of edelsteen sterk verontreinigd is, kan het nodig nogmaals te sprayen. Als je sprayt breng je een dosis energie in de ruimte of over het voorwerp.

Deze energie doet vervolgens zijn ding en reinigt de energie van het voorwerp of de ruimten, maar is op een gegeven moment opgebruikt.

Vooral bij sieraden die lang door mensen gedragen zijn zal het nodig zijn ze meerdere keren te behandelen. Het sieraad heeft door de jaren heen enorm veel energie opgenomen van de drager of dragers en voor je het zelf gaat dragen kan het fijn zijn om het sieraad te ontdoen van die oude energie.

Voor het reinigen van de aura zijn er de Gentle Mist en de Soft Mist. Clearing Mist is standaard verkrijgbaar met of zonder etherische olie.
Samenstelling: bergkristal, tijgeroog, labradoriet, turkoois, mookaiet, olivijn

Flow Remedies crystal essence aura spray Cool Mist

Cool Mist

Soms kun je wel wat instant ontspanning gebruiken, of wat verkoeling na het sporten.

Probeer dan eens wat van deze verfrissende mist. Spray er wat van omhoog, stap in de druppeltjes en laat je verfrissen.

De regen van druppeltjes is al verfrissend genoeg, maar deze druppeltjes bevatten nog wat extra energie om je te ontspannen en verfrissen.

Op basis van ervaringen blijkt deze ontspannende spray ook een heel fijne aurareiniger te zijn. Hij is het beste te omschrijven als een zachte, vrolijke energie die reinigt, opvrolijkt en je voorzichting met 2 beentjes op de grond zet. Hij is gebaseerd op de combinatie c9. Take a Break, met toevoeging van 11. Balance.

Samenstelling: amethist, ametrien, danburiet, rode tijgeroog, groene aventurijn, blauwe fluoriet, champagne calciet, oranje calciet.

Flow Remedies crystal essence aura spray Gentle Mist

Gentle Mist

Deze spray is heel goed geschikt voor het reinigen van de aura.

Spray omhoog en stap in de druppeltjes. De aura wordt gereinigd, geaard en beschermd.

Als je erg gevoelig bent en weinig onrust kunt verdragen, neem dan de Soft Mist, deze werkt wat zachter.

Samenstelling: bergkristal, tijgeroog, labradoriet, turkoois, mookaiet, olivijn

Flow Remedies crystal essence aura and space spray Get Out Mist

Get Out Mist

Deze spray is een extra zware aura-reiniger. Hij kan je helpen bij het verwijderen van zware energie en entiteiten.
Hij is ook te gebruiken voor het reinigen van ruimtes.

Get Out geeft rust, verwijdert entiteiten en zware energie en houdt ze buiten. De energie ontgift je geest, brengt licht en verjaagt duisternis.
Beschermt je aura en aardt hem, zodat je meer ‘aanwezig’ bent en ongewenst bezoek geen kans meer krijgt. Vergelijk het maar met wel of niet thuis zijn en de deuren openzetten of dichthouden. 

Get Out geeft ruimte om te hergroeperen, tot rust te komen en helderheid te krijgen zodat je op zoek kunt naar de oorzaak, want uiteindelijk is dit maar een tijdelijk hulpmiddel.

Het beschermt je zodat je de gelegenheid krijgt uit te gaan vinden hoe en waarom deze energieën bij je binnen kunnen komen. Dit kan iets heel eenvoudigs zijn als dat je alleen maar moet inzien en beseffen dat je het binnenlaat, of ingewikkelder liggen doordat er bijvoorbeeld een verbinding uit een vorig leven is waar je weet van moet krijgen voor je die verbinding los kunt maken.

Soms is een aanvullende behandelmethode nodig om hier inzicht in te krijgen.

Vrije wil speelt hier ook een rol. Entiteiten kunnen heel sneaky en verleidelijk zijn en zich voordoen als iets positiefs, waardoor je ze zelf uitnodigt of ze toestemming geeft te blijven.

Dan krijgt Get Out ze wel even weg, maar zullen ze wel weer terug kunnen komen zodra de energiedosis opgebruikt is. Daarom is het belangrijk altijd te vragen of ze in liefde en licht komen, en als dat niet zo is kun je ze verzoeken te vertrekken. Positieve begeleiders zullen je absoluut nooit zeggen wat je moet doen, je uitschelden, vernederen, bedreigen, zeggen dat je de beste bent (sorry, doen ze echt niet, al komen gewone complimentjes natuurlijk wel voor) en dat anderen minder zijn dan jij of je anderen kwaad laten doen, zelfs niet vanuit het oogpunt dat die persoon er iets van moet leren.

Get Out kan toegepast worden bij entiteiten, als extra zware aura-reiniging en -bescherming (eventueel ondersteund met de remedie Get Out), bij deelpersoonlijkheden die de overhand hebben gekregen (die worden dan weer netjes geïntegreerd en aan het geheel toegevoegd zodat je weer in balans bent), en als ondersteuning bij soul retrieval.

Samenstelling: zwarte toermalijn, seleniet, kyaniet, serpentijn, barnsteen, sugiliet, varisciet, purpuriet, opaalkwarts, serafiniet, infinite stone, carneool, astrofylliet.

Flow Remedies crystal essence aura spray Mist to the Rescue

Mist to the Rescue

Op basis van de combinatie To the Rescue is deze spray gemaakt, deze kun je in emotionele en spirituele noodgevallen gebruiken om weer met beide voeten op de aarde te komen en te kalmeren. Voor schrik, paniek, nachtmerries, hevig verdriet, angst etc.

Bij spirituele noodgevallen kun je denken aan stemmen horen, niet goed terugkomen na een uittredingservaring, extreem slecht geaard zijn, ’te ver open staan’ of ‘aanklevers’, bijvoorbeeld na ‘glaasje draaien’ (blijf daar alsjeblieft mijlen vandaan, je ontketent er alleen maar negativiteit en ellende mee)
Spray omhoog en stap in de druppeltjes. Je wordt geaard, gekalmeerd en omhuld met wit licht.

Samenstelling: opaalkwarts, mookaiet, groene fluoriet, champagne calciet, chalcedoon, blauwe fluoriet, danburiet en lavendel bloesemremedie.

Flow Remedies crystal essence aura and space spray Angel Mist

Soft Mist

Soft Mist is geschikt voor het reinigen van de aura bij mensen mensen die snel uit balans raken of mensen die minder goed geaard zijn.
Spray omhoog en stap in de druppeltjes. De aura wordt gereinigd, geaard en beschermd, op een zachte manier.

Samenstelling: bergkristal, tijgeroog, labradoriet, turkoois, mookaiet, olivijn

Flow Remedies crystal essence aura and space spray Angel Mist

Angel Mist

Deze spray bevat energie van edelstenen die helpen contact te leggen met engelen, aangevuld met gechannelde engelenenergie. Het is een zachte, liefdevolle en beschermende energie.

Angel Mist kan gebruikt worden als auraspray of om na het reinigen van een ruimte of een voorwerp de ontstane ruimte op te vullen met positieve energie en bescherming.

Samenstelling: opaalkwarts, seleniet, hemimorfiet, kunziet, apofylliet, danburiet, angeliet, engelenenergie

Scroll naar boven