Over mij

Persoonlijk

Hallo, mijn naam is Bianca, en ik maak de Flow Remedies edelsteenremedies. Ik woon in Zeeland, in Vlissingen om precies te zijn, met mijn man, twee kinderen en onze hond. Redelijk standaard, eigenlijk.
Mijn man en ik hebben samen een winkel in vloer- en wandtegels en badmeubels en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf, dat uit 2 onderdelen bestaat: Flow Remedies, waarover je op deze website alles kunt lezen, en Just Flow, de webwinkel, met naast de remedies ook violet glas, edelstenen, pendels, biotensors, wierook en andere spirituele artikelen.

Normaal

Met een oma die bij ziekte eerst keek of de homeopatische huisapotheek iets kon doen en moeder en tantes die grote interesse hadden in paranormale verschijnselen, leven na de dood en magnetiseren heb ik van jongs af aan geleerd dat er meer is tussen hemel en aarde dan we kunnen waarnemen. Heel handig, want door deze basis ben ik vrij eenvoudig mijn pad op gerold en was het logisch om energy healing methoden in te zetten voor zelfontwikkeling.

Achtbaan

Mijn eigen helingsreis ging pas goed van start toen ik een jaar of 30 was, na de kennismaking met Bach Bloesemremedies en de ontdekking dat ik hooggevoelig ben.

Vanaf dat moment werd het een beetje een achtbaan. Ik leerde veel door ervaren, lezen en kijken, door het verzamelen van informatie of gewoon door er op het juiste moment tegenaan te lopen. Daarnaast leerde ik een heleboel van mensen die ik onderweg tegenkwam, waarbij het me opviel dat ik eigenlijk nog meer leerde van mensen die me probeerden te laten struikelen dan van hulp met goede intenties. De meest onplezierige situaties verbergen vaak de grootste lessen, hoe cliché dat ook klinkt.

Natuurlijk heb ik ook van alles op de standaard manier geleerd, door het volgen van cursussen en workshops, zoals bijvoorbeeld Bach Bloesemremedies, werken met een biotensor, traditionele Reiki en Tera Mai Reiki en Seichem, Touch for Health en coaching/counseling

Pendelen

In 2001, ontmoette ik op een beurs een mevrouw die met een biotensor werkte, en ik was meteen verkocht. Bij de workshop die ik daarna volgde hadden ze zelfs dezelfde biotensor als op de beurs. Dat was ook gelijk de zwaarste, dus het duurde ruim een half uur voor ik er beweging in kreeg. Daarna kon ik ook ineens beter uit de voeten met een pendel, alsof er een knopje om was gegaan.

TFH

In 2009 kwam ik in aanraking met Touch for Health, een lichaamswerk-methode die gebruik maakt van spiertesten om blokkades en onbalans in het energiesysteem te vinden en op te ruimen. Dat gaf zo’n impuls aan mijn groei dat ik besloot dat ik dat ook wilde leren. Het zou nog bijna 10 jaar duren voor het zover was, maar het bijkomende voordeel was wel dat ik dit samen met mijn beste vriendin kon doen.

We kunnen nu samen oefenen onder begeleiding van een ervaren therapeut en leren elke keer weer wat nieuws, vooral omdat zij Touch for Heath gebruikt als basis voor wat ik spiritueel coachen noem. We bepalen waar we aan willen werken en gaan dan met de spiertesten op zoek naar de emoties en blokkades die daaraan ten grondslag liggen. Aan het einde van de sessie testen we of er nog een aanvulling/huiswerk nodig is om de energie en inzichten van de sessie verder te integreren, zoals remedies, healing (al dan niet op afstand), werken met bepaalde edelstenen of orakelkaarten of het lezen van een bepaald boek.

Scroll naar boven