Flow Remedies edelsteenremedie combinatie c115. Flame

Nieuwe combinaties

In dit bericht stel ik je voor aan de nieuwste combinaties: Cloaked, Elevate, Flame en Overcome. De eerste drie vormen een mini-serie op het gebied van verhogen van je lichtkracht en bescherming, de laatste gaat een heel andere kant op, namelijk richting het overwinnen van aangeleerde hulpeloosheid. 

De korte beschrijvingen vind je hieronder, je kunt doorklikken naar de volledige beschrijvingen door op de naam van de remedie te klikken.

c113. Cloaked
Het thema van deze combinatie is het versterken van je lichtkracht, vanuit de veronderstelling dat negatieve energieën/mensen minder invloed op je hebben als het je lukt je lichtkracht/vibratie ver genoeg te verhogen.

c114. Elevate
Elevate ondersteunt bij het versterken van je lichtkracht/vibratie door je aan te moedigen los te laten wat je niet meer dient.

c115. Flame
Het thema van deze combinatie is energetische bescherming op zielsniveau door je te helpen af te stemmen op de energie van de aarde en je bewust te zijn dat je één bent met al-dat-is.

c116. Overcome
Het thema van deze combinatie is leren beseffen dat je onaangename situaties niet lijdzaam hoeft te ondergaan en dat je zelf mag bepalen wat belangrijk voor jou is en op basis daarvan beslissingen kunt nemen.

Scroll naar boven