Banner voor de nieuwe Flow Remedies Aartsengelen serie

Aartsengelen serie


Flow Remedies Aartsengelen serie remedies en sprays

De Flow Remedies Aartsengelen serie is een beetje anders dan anders. Het zijn namelijk gechannelde remedies. Ze zijn tot stand gekomen door in meditatie de desbetreffende engel te vragen zijn/haar energie toe te voegen aan een fles met water/alcohol mix. Zo ontstaat een moedertinctuur waarmee remedies en sprays gemaakt kunnen worden. 

De afgelopen jaren mocht ik steeds vaker engelenenergie toevoegen aan combinaties, en van het één rolde ik in het ander. Het was oorspronkelijk de bedoeling moedertincturen voor eigen gebruik te maken om het makkelijker te maken de energie aan combinaties toe te voegen, maar toen ik dat aan het plannen was kreeg ik een duwtje om ze ook als remedies uit te geven. 

Ze vertegenwoordigen de volgende aartsengelen: Michaël, Zadkiël, Azraël, Rafaël, Gabriël, Metatron, Raziël, Raguël, Jofiël en Uriël.

Je kunt ze op dezelfde manier gebruiken als andere remedies, met als extra dat ze op de aangegeven volgorde een stap-voor-stap reis door de energieën vormen.

Deze serie is ook beschikbaar als 60 ml sprays, en net als bij de chakra-serie kun je, als je de remedies al hebt, desgewenst zelf de sprays maken. Meer info vind je op de pagina over de Aartsengelen serie.

Prijzen:


Info pagina Aartsengelen serie


Webwinkel

Scroll naar boven