Hoofdpagina

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit repertorium geeft je de mogelijkheid om in wiki-stijl naar hartelust op allerlei manieren te grasduinen in de beschrijvingen van de Flow Remedies edelsteenremedies. Je hoeft geen account te hebben en kunt gewoon alles bekijken.

Het is tot stand gekomen door om te beginnen uit de beschrijvingen van de remedies de thema's te verzamelen. Daarna is nog een keer andersom (met de thema's als uitgangspunt) gekeken welke remedies er nog meer van toepassing kunnen zijn.

Elke remedie-pagina heeft onderaan een lijstje met thema's, zodat je van daaruit ook weer terug kunt naar de verschillende thema-pagina's, bijvoorbeeld als je oog op een thema valt en je wilt weten welke remedies je nog meer zou kunnen overwegen.

Vanuit dit startpunt kun je verschillende kanten op: Op deze pagina's vind je de namen van alle remedies en sprays op volgorde:


Je kunt ook een thema of trefwoord gebruiken. Deze pagina bevat trefwoorden met daarbij suggesties voor remedies die je zou kunnen toepassen:


Een andere ingang is kijken met welke edelsteen een remedie gemaakt is:


Een aantal combinaties bevat ook andere engelenenergie of een bloesemremedie:


Als laatste kun je ook de zoekfunctie rechtsboven gebruiken, of de link hieronder voor uitgebreid zoeken. Daar kun je zelf een trefwoord intikken om te kijken op welke pagina's het voorkomt


In het menu hier links kun je vanaf elk punt weer terug naar deze pagina, of laat het aan het toeval over en klik eens op Willekeurige pagina


Terug naar de Flow Remedies website