Volgcategorieën

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWiki-software. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingenbroken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's met dubbele sjabloonparametersduplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's waar de expansiediepte is overschredenexpansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruikenexpensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist). Meer informatie.
Verborgen categorieënhidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Te indexeren pagina'sindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschredennode-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Niet-geïndexeerde pagina'snoindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met niet-numerieke formatnum-argumentennonnumeric-formatnumDeze pagina's bevatten een niet-numeriek argument voor de parserfunctie formatnum.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevattenpost-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}}).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschredenpost-expand-template-inclusion-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Pagina's met genegeerde weergavetitelsrestricted-displaytitle-ignoredDeze pagina heeft een genegeerde {{DISPLAYTITLE}} omdat het niet overeenkomstig is met de werkelijke titel van de pagina.
Pagina's die = als sjabloon gebruikentemplate-equals-categoryDe pagina bevat {{=}}, maar op deze wiki is het resultaat niet =. Een toekomstige versie van MediaWiki zal {{=}} implementeren als een parserfunctie.
Pagina's met sjablonen die zichzelf insluitentemplate-loop-categoryDe pagina bevat een sjabloon dat zichzelf insluit, bijvoorbeeld een sjabloon dat zichzelf recursief aanroept.
Pagina's waar de "unstrip"-dieptelimiet is overschredenunstrip-depth-categoryDeze pagina overschrijdt de "unstrip"-dieptelimiet.
Pagina's waar de "unstrip"-groottelimiet is overschredenunstrip-size-categoryDeze pagina overschrijdt de "unstrip"-groottelimiet.