Categorie:Thema: verschil tussen versies

Uit Flow Remedies repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
 
Regel 14: Regel 14:
 
====Hoe staat het ervoor?====
 
====Hoe staat het ervoor?====
  
Status op dit moment): fase 1 en 2 zijn voltooid, fase 3 t/m B.
+
Status op dit moment: fase 1 en 2 zijn voltooid, fase 3 t/m Compassie, mededogen.
  
  
 
[[categorie:Flow Remedies Repertorium]]
 
[[categorie:Flow Remedies Repertorium]]

Huidige versie van 20 mrt 2020 om 20:45

Over deze lijst

Hieronder vind je een lijst met sleutelwoorden/thema's. Elk onderwerp leidt naar een pagina met suggesties voor remedies waar je naar zou kunnen kijken als je met dat onderwerp aan de slag wilt gaan.

Wat is het?

Deze lijst is een keuzehulp en geen harde richtlijn. Hij is gemaakt voor de momenten dat het lastig is om een keuze te maken omdat alles wel lijkt te passen, de momenten dat je geen idee hebt waar je moet beginnen, of gewoon omdat je er de voorkeur aan geeft om om deze manier een remedie uit te zoeken in plaats van op gevoel of met een testmethode. Iedereen is anders, en het is de bedoeling om je zoveel mogelijk 'gereedschap' aan te reiken zodat je de methode kunt gebruiken die bij je past.

Door de remedies per trefwoord/thema te groeperen is een voorselectie gemaakt van een aantal remedies die in aanmerking zouden kunnen komen, zodat je gerichter kunt zoeken.

De ervaring leert namelijk dat je, als je alle beschrijvingen gaat lezen, overal wel iets ziet waar je wat mee kunt, met als gevolg dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staan de bomen als het ware in groepjes met een hekje er omheen zodat je kunt kijken of je er één of meer kunt vinden die je aanspreken :).

Ontwikkeling

Deze lijst wordt zo uitgebreid mogelijk, zodat alles dat bij een bepaald thema past voor je verzameld wordt. De basis bestaat uit de remedies die het trefwoord of thema daadwerkelijk in de omschrijving hebben staan (fase 1), daarna worden eerst de remedies c85-c102 toegevoegd (fase 2) en dan wordt er nog per thema gekeken of er nog meer remedies van toepassing kunnen zijn (fase 3). In fase 4 krijgen alle remedie-pagina's een lijstje met de thema's waar ze onder vallen, zodat je via die kant ook weer door kunt klikken naar een bepaald thema.

Hoe staat het ervoor?

Status op dit moment: fase 1 en 2 zijn voltooid, fase 3 t/m Compassie, mededogen.

Pagina’s in categorie "Thema"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van in totaal 436.

(vorige pagina) (volgende pagina)
(vorige pagina) (volgende pagina)