Categorie:Thema

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Over deze lijst

Hieronder vind je een lijst met sleutelwoorden/thema's. Elk onderwerp leidt naar een pagina met suggesties voor remedies waar je naar zou kunnen kijken als je met dat onderwerp aan de slag wilt gaan. De engelenremedies zijn nu toegevoegd, het volgende project is het toevoegen van de chakra-remedies.

Wat is het?

Deze lijst is een keuzehulp en geen harde richtlijn. Hij is gemaakt voor de momenten dat het lastig is om een keuze te maken omdat alles wel lijkt te passen, de momenten dat je geen idee hebt waar je moet beginnen of juist heel goed weet waarmee je aan de slag wilt. Of gewoon omdat je er de voorkeur aan geeft om om deze manier een remedie uit te zoeken. Iedereen is anders, en het is de bedoeling om je zoveel mogelijk 'gereedschap' aan te reiken zodat je de methode kunt gebruiken die bij je past.

Door de remedies per trefwoord/thema te groeperen is een voorselectie gemaakt van een aantal remedies die in aanmerking zouden kunnen komen, zodat je gerichter kunt kijken.

De ervaring leert namelijk dat je, als je alle beschrijvingen gaat lezen, overal wel iets ziet waar je wat mee kunt, met als gevolg dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staan de bomen als het ware in groepjes met een hekje er omheen zodat je kunt kijken of je er één of meer kunt vinden die je aanspreken :).

Pagina’s in categorie "Thema"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van de 444 in totaal.

(vorige pagina) (volgende pagina)
(vorige pagina) (volgende pagina)