Categorie:Get Out Mist

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Get Out Mist

Deze spray is een extra zware aura-reiniger. Hij is gebaseerd op de combinatie c21. Get Out en kan je helpen bij het verwijderen van zware energie en entiteiten.

Hij is eventueel ook te gebruiken voor het reinigen van ruimtes.

Get Out geeft rust, verwijdert entiteiten en zware energie en houdt ze buiten. De energie ontgift je geest, brengt licht en verjaagt duisternis.

Beschermt je aura en aardt hem, zodat je meer ‘aanwezig’ bent en ongewenst bezoek geen kans meer krijgt. Vergelijk het maar met wel of niet thuis zijn en de deuren openzetten of dichthouden. Get Out helpt je te hergroeperen, tot rust te komen en helderheid te krijgen zodat je op zoek kunt naar de oorzaak, want uiteindelijk is dit maar een tijdelijk hulpmiddel.

Het beschermt je zodat je de gelegenheid krijgt uit te gaan vinden hoe en waarom deze energieën bij je binnen kunnen komen. Dit kan iets heel eenvoudigs zijn als dat je alleen maar moet inzien en beseffen dat je het binnenlaat, of ingewikkelder liggen doordat er bijvoorbeeld een verbinding uit een vorig leven is waar je weet van moet krijgen voor je die verbinding los kunt maken. Soms is een aanvullende behandelmethode nodig om hier inzicht in te krijgen.

Ook is er sprake van vrije wil. Entiteiten kunnen heel sneaky en verleidelijk zijn en zich voordoen als iets positiefs, waardoor je ze zelf uitnodigt of ze toestemming geeft te blijven. Dan krijgt Get Out ze wel even weg, maar zullen ze wel weer terug kunnen komen zodra de energiedosis opgebruikt is. Daarom is het belangrijk altijd te vragen of ze in liefde en licht komen, en als dat niet zo is kun je ze verzoeken te vertrekken. Positieve begeleiders zullen je absoluut nooit zeggen wat je moet doen, je uitschelden, vernederen, bedreigen, zeggen dat je de beste bent (sorry, doen ze echt niet, al komen gewone complimentjes natuurlijk wel voor) en dat anderen minder zijn dan jij of je anderen kwaad laten doen, zelfs niet vanuit het oogpunt dat die persoon er iets van moet leren.

Get Out kan toegepast worden bij entiteiten, als extra zware aura-reiniging en -bescherming (eventueel van binnenuit ondersteund met de remedie Get Out), bij deelpersoonlijkheden die de overhand hebben gekregen (die worden dan weer netjes geïntegreerd en aan het geheel toegevoegd zodat je weer in balans bent) en als ondersteuning bij soul retrieval.

Samenstelling

Deze spray bevat de volgende edelsteenremedies: carneool, zwarte toermalijn, opaalkwarts, seleniet, sugiliet, serpentijn, kyaniet, serafiniet, barnsteen, astrofylliet, varisciet, purpuriet, infinite stone

Thema's


Terug naar overzicht sprays