Categorie:Clearing Mist

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Clearing Mist

Deze spray is een extra sterke uitvoering voor het reinigen van ruimtes. Het voelt direct schoon (of ‘leeg’ aan).

Ideaal als je bezoek hebt gehad dat een zware lading in je huis achtergelaten heeft, of als je ergens geweest bent waar de sfeer zwaar was.

Clearing Mist is ook geschikt voor het energetisch reinigen van bijvoorbeeld edelstenen of sieraden. In de meeste gevallen is de steen ook direct opgeladen. Pas wel op met stenen die niet tegen water kunnen, zoals seleniet / woestijnroos. Het zijn wel hele fijne druppeltjes, maar je kunt beter geen risico nemen.

Als een ruimte, voorwerp of edelsteen sterk verontreinigd is, kan het nodig nogmaals te sprayen. Als je sprayt breng je een dosis energie in de ruimte of over het voorwerp. Deze energie doet vervolgens zijn ding en reinigt de energie van het voorwerp of de ruimten, maar is op een gegeven moment opgebruikt.

Vooral bij sieraden die lang door mensen gedragen zijn zal het nodig zijn ze meerdere keren te behandelen. Het sieraad heeft door de jaren heen enorm veel energie opgenomen van de drager of dragers en voor je het zelf gaat dragen kan het fijn zijn om het sieraad te ontdoen van die oude energie.

Voor het reinigen van de aura zijn er de Gentle Mist en de Soft Mist. Clearing Mist is verkrijgbaar met of zonder etherische olie.

Clearing Mist is gemaakt met: turkoois - mookaiet - bergkristal - labradoriet - tijgeroog - olivijnTerug naar overzicht sprays

Pagina’s in categorie "Clearing Mist"

Deze categorie bevat de volgende pagina.