Categorie:Chakra-serie: Chakra 6

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Chakra serie: Chakra 6

Edelsteenremedie combinatie met engelenenergie met als thema het zesde chakra / derde oog

Het zesde chakra, ook wel voorhoofdschakra, meestal derde oog genoemd, vind je tussen de wenkbrauwen.

Het is het centrum van intelligentie, creativiteit, intuïtie en wijsheid. Het beheerst de hypofyse, die de hormoonhuishouding regelt.

Blokkades in dit chakra hebben vaak te maken met je kijk op de wereld. Hoe je de realiteit interpreteert, maar ook wat je met je ideëen doet. Er is ook geen begrip of belangstelling voor spiritualiteit. In het meest extreme geval is dit chakra volledig gesloten. Is er sprake van een blokkade aan de achterkant, dan kun je wel creativiteit en ideëen hebben, maar zijn die meestal niet reëel en kunnen ze niet verwezenlijkt worden. Vaak zal iemand ook de schuld bij iemand anders of bij de omstandigheden leggen en moeite hebben met het concept dat je omstandigheden kunt beïnvloeden door er anders tegenover te staan.

De kleur van het zesde chakra is indigo.

Deze combinatie is gemaakt met de volgende edelsteenremedies en engelenenergie: sodaliet, jade, rhodoniet, zwarte toermalijn, chalcedoon, pietersiet, zonnesteen, seleniet, kunziet, lepidoliet, biotiet-graniet, purpuriet, galeniet, olivijn, chrysocolla en serpentijn van Mt Shasta, Raziël engelenenergie.


Terug naar overzicht chakra-serie


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

Pagina’s in categorie "Chakra-serie: Chakra 6"

Deze categorie bevat de volgende pagina.