Categorie:Chakra-serie: Chakra 4: verschil tussen versies

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Beveiligde "Categorie:Chakra-serie: Chakra 4" ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
 
(geen verschil)

Huidige versie van 27 aug 2021 om 16:57

Chakra serie: Chakra 4

Edelsteenremedie combinatie met engelenenergie met als thema het vierde chakra / hartchakra

Het vierde chakra is het hartchakra, dit vind je in de hartstreek.

Het zal je niet verbazen dat dit chakra alles te maken heeft met houden van. Niet alleen van je dierbaren, maar ook van jezelf en alle andere mensen, dieren, de natuur, het universum en het leven. Het is het chakra van liefde geven èn ontvangen.

Bij een geblokkeerd hartchakra heb je moeite met het geven, en meestal nog meer met het ontvangen van liefde. Waarschijnlijk nog het meest naar jezelf toe. De achterkant van het vierde chakra heeft te maken met wilskracht en doorzettingsvermogen, met bereiken wat je wilt bereiken. Bij blokkades kost het bereiken van je doelen veel meer moeite en heb je meer het idee dat alles misgaat. Ook kan het zijn dat je jezelf onbewust saboteert waardoor het je niet lukt je doel te bereiken en datgene te doen wat je het liefst zou willen.

De kleuren van het hartchakra zijn groen en roze.

Deze combinatie is samengesteld met de volgende edelsteenremedies en engelenenergie: amazoniet, rhodocrosiet, groene calciet, jade, varisciet, rozekwarts, markasiet, olivijn, danburiet, howliet, Rafaël engelenenergie, Chamuël engelenenergie. Daarnaast bevat deze combinatie een klein beetje c33. Moonflow en c40. Hope


Terug naar overzicht chakra-serie


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

Pagina’s in categorie "Chakra-serie: Chakra 4"

Deze categorie bevat alleen de volgende pagina.