Categorie:Chakra-serie: Chakra 2

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Chakra serie: Chakra 2

Edelsteenremedie combinatie met engelenenergie met als thema het tweede chakra / heiligbeenchakra

Het tweede chakra, of heiligbeenchakra ligt ongeveer ter hoogte van de navel. Het is het centrum van onze emoties. Hier liggen de meeste emoties opgeslagen.

Dit chakra staat in verband met het spijsverteringssysteem. Het vertegenwoordigt het vermogen om op lichamelijk gebied van het leven te genieten. Niet alleen lichamelijke liefde, maar ook sportiviteit en activiteit. Ook het recht om gevoelens te hebben en ze te uiten is hier gezeteld. Goed voor jezelf zorgen en het gevoel hebben dat je plezier mag hebben in het leven.

Blokkades in dit chakra kunnen problemen met de spijsvertering tot gevolg hebben, maar ook het gevoel dat je je moet verontschuldigen voor het feit dat je bestaat. Je kunt het gevoel hebben dat je er niet mag zijn, dat je iedereen tot last bent. Verstoorde eetpatronen, of niet kunnen signaleren wanneer je genoeg hebt, kunnen ook op een blokkade in dit chakra wijzen.

De kleur van het tweede chakra is oranje.

Deze combinatie is samengesteld met de volgende edelsteenremedies en engelenenergie: barnsteen, carneool, opaalkwarts, oranje calciet, zonnesteen, sugiliet, astrofylliet, heulandiet, Gabriël engelenenergie


Terug naar overzicht chakra-serie


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

Pagina’s in categorie "Chakra-serie: Chakra 2"

Deze categorie bevat de volgende pagina.