Categorie:C98. Sovereignty

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c98. Sovereignty

Sovereignty betekent souvereiniteit en het is een energie van ultieme zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Op jezelf kunnen bouwen en vertrouwen zonder je aan iemand vast te klampen of je persoonlijke macht uit handen te geven omdat je constant bevestiging van buitenaf zoekt. Die bevestiging ga je aan jezelf leren geven. Een ander aspect is weten wat je grenzen zijn, waar ze liggen en wat de gevolgen zijn voor degene die over bepaalde grenzen heen gaat.

Deze remedie sluit aan bij de thema’s van c76. Boundaries, c79. Excalibur en c38. Choices. Hij helpt je een diep besef te ontwikkelen dat jij de enige bent die iets over jezelf en je leven te vertellen heeft. Je bent de koning(in) in je eigen koninkrijk en duldt geen inbreuk meer op je rechten en je grenzen als iemand er op uit is om zich meer van je toe te eigenen dan waar ze recht op hebben.

Sovereingty is gemaakt met de volgende remedies: tijgeroog - galeniet - pietersiet - serafiniet - markasiet - barnsteen - lepidoliet - purpuriet - olivijn - versteend hout en engelenenergie Raziël en Michaël


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: