Categorie:C94. Presence

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c94. Presence

Presence helpt je te aarden en volledig aanwezig te zijn. Dissociëren is een verdedigingsmechanisme dat je helpt overleven als je niet uit een situatie weg kunt. Je vlucht dan als het ware in je lichaam omhoog en leeft vanuit je hoofd zodat je pijnlijke gevoelens kunt vermijden.

Zodra je uit die situatie weg bent, verliest dit mechanisme zijn nut en gaat het juist tegen je werken. Als je afwezig bent kan iedereen met je energie aan de haal en mis je de waarschuwingen van je intuiïtie en/of je gevoel dat er iets niet klopt. Daar stap je dan overheen, want in een negatieve situatie leer je uit zelfbescherming vaak om niet te diep over dingen na te denken en je gevoel te negeren en zo diep mogelijk zeg te stoppen.

Met Presence ga je stapje voor stapje meer aanwezig zijn en merk je de signalen van je intuïtie beter op. Dit is ook een remedie die je kan helpen als je ‘gewoon’ slecht geaard bent en/of je afwezig voelt.

Presence bestaat uit: rutielkwarts - champagne calciet - zwarte toermalijn - rookkwarts - amazoniet - opaalkwarts - aquamarijn - purpuriet - apofylliet - galeniet - olivijn - smaragd.Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: