Categorie:C91. Take a Step Back

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c91. Take a Step Back

Even pas op de plaats maken en nadenken voor je reageert. Zo krijg je de tijd om de hele boodschap op je in te laten werken. Vaak is het meer dan alleen de woorden die gesproken worden. Door even na te denken over WAT er gezegd EN bedoeld wordt, en hoe je je daarbij voelt, heb je een grotere kans dat je een antwoord geeft dat voor jou het beste is en niet de vaak emotionele reactie die mensen aan je proberen te ontlokken.

Mensen die je proberen te manipuleren doen dat vaak door je te blijven bestoken met woorden zonder je de tijd te geven na te denken over wat ze nou eigenlijk zeggen/bedoelen. Vaak wordt dezelfde boodschap steeds maar weer herhaald in andere bewoordingen. Zolang je aan het reageren gehouden wordt krijg je niet de kans de boodschap te verwerken en door te hebben wat ze aan het doen zijn.

Take a step back ondersteunt je hierbij door je te helpen net even dat stapje terug te doen en objectief te kijken wat er aan de hand is en er daarna op te antwoorden in plaats van ze de reactie te geven waar ze op uit zijn, ook al is het maar door te zeggen dat je er nog even over na wilt denken.

Deze remedie is een combinatie van: tijgeroog - rode tijgeroog - pietersiet - amazoniet - aquamarijn - purpuriet - smaragd - Hortensia bloesemremedieTerug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: