Categorie:C43. Swept

Uit Flow Remedies Repertorium
Versie door 59e7mv (overleg | bijdragen) op 7 jul 2020 om 20:33
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c43. Swept

Swept helpt je als je moeite hebt met het afvoeren van energie die je van anderen oppikt of die loskomt bij een behandeling op energetisch niveau. Hij helpt je met het afvoeren, maar tegelijkertijd leer je ook om het zelf te doen. Hij aardt en zet je aura strak, alsof je de tentharingen eens even goed aandrukt en het dak van je tent goed strak zet. Zo glijdt alles wat er niet op hoort er eenvoudigweg vanaf.


Deze remedie helpt ook bij het omgaan met energetisch stalken. Dat klinkt gek, maar zie het als een stroom dwingende en vaak negatieve gedachten en energie die op je afgevuurd wordt en waardoor jij je akelig voelt. Moe, hoofdpijn, onverklaarbare pijntjes en in extreme gevallen zelfs misselijkheid.


Als je helemaal in balans bent krijgt die energie geen vat op je, maar vaak grijpt het aan op een blokkade, oftewel een zwak puntje, of op een zwak moment, en komt het wel binnen.


Swept helpt je die energie buitenboord te zetten, op een rustige manier, zonder gevoel van ‘ik zal je eens even’, dat is heel erg belangrijk omdat het anders net zo hard op je terugslaat.


Als je the Dog Whisperer kent begrijp je me meteen als ik zeg dat dit calm assertive energy is. Kalm maar resoluut wegsturen van die energie, zonder rancune en zonder welke vorm van boosheid of wraakzucht dan ook. Gewoon: hup, wegwezen, houd het zelf maar, dit is niet van mij.


De andere kant van Swept is dat hij ondersteunend werkt bij energiewerk, om op te ruimen en losgemaakte energie af te voeren.


Als een wervelwind gaat deze remedie door je systeem heen om ‘brokstukken’ die als gevolg van energiewerk zijn vrijgemaakt te helpen afvoeren. Ondanks dat hij door één van de testers omschreven werd als ‘Katrina in een flesje’ is het een vriendelijke, lichte energie. Swept helpt je ook de energie van de behandeling te integreren waardoor je er sneller aan gewend bent en minder last van de na-effecten hebt.


Preventief kun je ook voor een behandeling 2 druppels in een glas water of kopje thee doen en dat langzaam opdrinken.


Swept is ook te gebruiken na behandelingen die op energetisch niveau doorwerken. Ook bij remedies die veel losmaken, zoals c37. Detox en c32. Catalyst, kan Swept gebruikt worden als ondersteuning.


Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: rookkwarts - chalcedoon - jade - toermalijnkwarts - larimar - amazoniet - carneool - zwarte toermalijn - rozekwarts - groene aventurijnTerug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: