Categorie:C42. Indigo

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c42. Indigo

Indigo is speciaal voor nieuwetijdskinderen van nul tot honderd. De energie helpt ze om te wennen aan het leven op aarde en zich af te stemmen op de energie van de aarde.

Indigo zet je op de grond, en vooral rond de zonnevlecht gebeurt er van alles, een soort lichtschild om bij jezelf te blijven. Daarnaast brengt hij je een gevoel van evenwicht op alle niveau’s en acceptatie van de wereld en al haar tegenstellingen. Je voelt je veilig en geborgen.

Hij helpt aarden en geeft een duwtje om te gaan doen, wat nogal eens moeilijk is. Uitdenken gaat prima, maar de stap nemen om ook te doen is wel eens lastig.

Indigo helpt je te accepteren dat je hier op aarde bent (en dat de dingen hier wat meer tijd kosten om te verwezenlijken, wat weer een gunstige invloed heeft op je vermogen geduld te hebben en af te wachten) en beschermt je tegen teveel invloeden van buitenaf.

Hij zet alle chakra’s op een rijtje, wat ook onderdeel is van beter beschermd en geaard zijn. Zo kan de energie in je systeem makkelijker zijn weg vinden, raak je de energie die je opgepikt hebt beter kwijt en heb je meer het gevoel midden in het leven te staan in plaats van aan de kant als een toeschouwer.

Je leert om te gaan met je waarnemingen en jezelf te accepteren, en om meer vertrouwen te hebben in wat je waarneemt.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: opaalkwarts - galeniet - sodaliet - groene apatiet - unakiet - tijgeroog - rutielkwarts - seleniet


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: