Categorie:C36. Reclaim

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c36. Reclaim

Reclaim helpt je om de touwtjes weer in handen te nemen als je de macht over jezelf buiten jezelf hebt neergelegd. Je krijgt weer oog voor wat je wilt in plaats van automatisch te doen wat er van je verwacht wordt of wat je denkt dat er van je verwacht wordt. Je kunt je wensen en gedachten ook beter uiten, met zachtheid waar het kan en wat steviger maar toch liefdevol als de situatie daarom vraagt.

Je krijgt meer overzicht en kunt binnenkomende impulsen beter onderscheiden en bewuster de beslissing nemen of, en hoe, je erop reageert. Dit is een goede remedie als je hooggevoelig bent en je laat ‘sturen’ door de energie/gedachten van degene die wat van je vraagt.

Reclaim helpt je ook om de verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen en slachtoffergedrag los te laten

Als je merkt dat je slachtoffergedrag vertoont en je wilt beginnen daar iets aan te doen, dan is c38. Choices de stap die voor Reclaim zit. Eerst beseffen dat je een keuze hebt voor je de touwtjes terugpakt.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: heulandiet - kunziet - zonnesteen - amazoniet - blauwe calciet - blauwe fluoriet


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

categorieheulandiet categoriekunziet categoriezonnesteen categorieamazoniet categorieblauwe calciet categorieblauwe fluoriet