Categorie:C32. Catalyst

Uit Flow Remedies Repertorium
Versie door 59e7mv (overleg | bijdragen) op 6 jul 2020 om 15:23 (59e7mv heeft pagina C32. Catalyst hernoemd naar Categorie:C32. Catalyst)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c32. Catalyst

Catalyst is in te zetten als versterking bij hardnekkige blokkades. 1 of 2 druppels in je doseerflesje is ruim voldoende. Deze remedie kan als breekijzer dienen en de vinger op de zere plek leggen door je inzichten te verschaffen in de oorzaak van de blokkade waar je tegenaan loopt.

Daarnaast helpt hij ook bij het oplossen ervan door je ingevingen hoorbaar te maken en de juiste mensen en methoden op je pad te brengen.

Catalyst bevat Dark and Light (9. Dark and Light, gemaakt van zwarte obsidiaan, en dient met enige voorzichtigheid te worden ingezet omdat het een krachtige remedie is die veel los kan maken.

Gebruik deze remedie het liefst onder begeleiding, een beetje inzicht is prima, maar een stortvloed ervan kegelt je omver, je hebt ook tijd nodig om het allemaal te verwerken. Stapje voor stapje is het devies en het is belangrijk iemand te hebben die inzicht in energie heeft en je kan begeleiden. Dat kan een therapeut zijn, maar iemand die je begrijpt en als klankbord kan dienen is soms ook al genoeg. Door dingen uit te spreken doe je ook weer nieuwe inzichten op en kun je ook op oplossingen komen.

Catalyst is bij healing te gebruiken op de handen om blokkades te helpen doorbreken. 1 druppeltje is genoeg.

Maakt Catalyst teveel los, gebruik dan een druppel of 8 c43. Swept in een glas bronwater en drink dat langzaam op. Dit helpt je met het opruimen van losgemaakte energie/blokkades.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: obsidiaan - oranje calciet - groene fluoriet - turkoois - labradoriet - groene calciet - rutielkwarts - pietersiet - amazoniet - seleniet
Terug naar overzicht combinaties