Categorie:C30. Anger Management

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c30. Anger Management

Deze remedie ondersteunt je als je last hebt van driftbuien en woede-aanvallen of slecht om kunt gaan met woede van anderen. Hij helpt je neutraler te zijn, meer te relativeren, zaken in perspectief te zetten en daarnaast versterkt hij je (zelf)vertrouwen. Doordat je dingen van een andere kant bekijkt ben je ook toleranter en vat je niet meer alles persoonlijk op.

Anger Management helpt je je vertrouwen terug te winnen waardoor je je veiliger en minder snel bedreigd voelt. Dit doet hij onder meer door je zonnevlecht te beschermen en te versterken.

Je zonnevlecht staat voor je verbinding en interactie met de wereld om je heen. Hier komen indrukken en emoties het sterkst binnen, en als dit centrum in evenwicht is, zie je dat weerspiegeld in de manier waarop je op de wereld en gebeurtenissen reageert. Je voelt je minder snel overvallen en doordat je zelfvertrouwen een duwtje krijgt voel je je ook minder snel slachtoffer van een situatie.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: howliet - rode tijgeroog - opaalkwarts - rutielkwarts - champagne calciet - amazoniet - agaat - zwarte toermalijn


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

Pagina’s in categorie "C30. Anger Management"

Deze categorie bevat de volgende 12 pagina’s, van in totaal 12.