Categorie:C28. Let Love Rule

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c28. Let Love Rule

Deze remedie opent je hart en helpt je je hart-energie te laten stromen. Het is een liefdevolle energie die ergernissen laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je glimlach komt weer tevoorschijn, ook als hij al tijden zoek is.

Als je jezelf hebt afgesloten in een poging pijn te vermijden is je hart-energie gestagneerd. Let Love Rule helpt je de stap te zetten liefde (weer) toe te laten in je leven. Het is de volgende stap in het proces dat begint met Heart of the Matter.

Let Love Rule is ook een goede remedie als je de neiging hebt hard te oordelen over mensen die niet voldoen aan wat jij als normaal ziet. Je kunt deze mensen niet veranderen, maar je kunt wel jezelf helpen er wat milder naar te kijken en zo jezelf een hoop stress ergernis te besparen, om maar niet te spreken over de negatieve energie die je ermee vermijdt.

Als je je wat vrolijker voelt heb je trouwens ook minder behoefte aan dat oordelen en denk je makkelijker ‘och, het zou mijn keus niet zijn, maar als zij dat willen, prima’

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: rozekwarts - carneool - amethist - amazoniet - hemimorfiet - seleniet - sugiliet - ametrien - markasiet - magnesiet - lepidoliet - astrofylliet


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: