Categorie:C27. Nobody is Perfect

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c27. Nobody is Perfect

De naam zegt het al: deze remedie helpt je als je het gevoel hebt dat je pas goed genoeg bent als je perfect bent. Aangezien niemand dat is, leg je jezelf op deze manier heel veel druk op, door van jezelf het onmogelijke en onbereikbare te verwachten en zelfs te eisen.

Sommigen zullen dat dan ook van anderen verwachten, anderen slaan door naar de andere kant en hebben juist veel begrip voor de imperfectie van anderen, alleen niet voor die van henzelf.

Nobody is Perfect helpt je vrede te hebben met het feit dat niemand perfect kàn zijn, en in het verlengde daarvan komt het besef dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Laat die drang maar los, er is niets mis met fouten maken. Sterker nog, van je fouten leer je het meest. Jezelf verbeteren is prima, jezelf veroordelen omdat je nog verbeterpunten ziet is funest voor je zelfvertrouwen. Dan ondermijn je jezelf.

Nobody is Perfect helpt je meer ontspannen in het leven te staan, tolerant te zijn tegenover jezelf (en je fouten), en anderen, en om de teugels wat meer te laten vieren.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: kunziet - galeniet - purpuriet - serpentijn - blauwe calciet - rutielkwarts - markasiet - kyaniet - infinite stoneTerug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: