Categorie:C110. Escape

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c110. Escape

Dit is een volgende stap in het herwinnen van je persoonlijke vrijheid. Beseffen dat je echt vrij bent, dat jij de enige bent die kan zeggen wie je bent en wat je wilt.

Velen van ons zitten gevangen in een web dat bestaat uit van buitenaf opgelegde beperkingen, overtuigingen en verwachtingen.

Als voornamelijk van buitenaf bepaald is wie je zou moeten zijn, hoe je je zou moeten voelen en wat je zou moeten doen, dan laat dat weinig ruimte voor eigen inbreng. Dan heb je misschien alleen een vaag idee van wie je bent en wat je wilt. Of soms zelfs helemaal geen idee.

Escape neemt je daarom mee op een ontdekkingsreis naar jezelf.

Besef meer en meer dat JIJ de enige bent die kan bepalen wie je bent, dat je daar volkomen vrij in bent en dat van buitenaf opgelegde zaken rustig naast je neergelegd mogen worden als jij bepaalt dat ze niet bij je passen.

Escape is gemaakt met de volgende edelsteenremedies, bloesemremedies en engelenenergie: shungit - champagne calciet - seleniet - atlantisiet - purpuriet - versteend hout - rhododendron bloesemremedie - vlier bloesemremedie - engelenenergie Azraël, Metatron, Michaël en Raziël.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: