Categorie:C109. Existence

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c109. Existence

Deze remedie versterkt je basis nog verder. Dit gaat over je recht om te bestaan, over het gevoel hebben dat je màg bestaan, dat je toestemming hebt om te bestaan.

Soms kun je door gebeurtenissen in je vroege jeugd of in een situatie waarin je overheerst werd ten onrechte de conclusie trekken dat je dat recht niet hebt, of dat je toestemming of goedkeuring van buitenaf nodig hebt om er te mogen zijn.

Daar is niets van waar, het idee is ontstaan vanuit het beperkte gezichtsveld van een kind en/of onder druk van buitenaf van iets of iemand die macht over je wilde verwerven.

Existence helpt je een begin te maken met het overboord zetten van dat idee, en te beseffen dat ‘bestaan ‘ een fundamenteel, onvervreemdbaar en onoverdraagbaar RECHT is wat iedereen toekomt.

Existence is gemaakt met de volgende edelsteenremedies en engelenenergie: unakiet - rutielkwarts - aquamarijn - celestien - howliet - astrofylliet - varisciet - danburiet - groene toermalijn - shungit - engelenenergie Azraël, Metatron en Raguël.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: