Categorie:C100. Into Three

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c100. Into Three

Into Three helpt je met het verbeteren van je sociale intelligentie en om je beter op je gemak te voelen in groepssituaties. Je leert mensen en situaties beter inschatten en kunt sneller patronen zien en verbanden leggen. Je bent meer aanwezig in de situatie en beter geaard, in de wetenschap dat je beschermd wordt. De manier waarop dit gebeurt is door het versterken van je intuïtie en je creativiteit.

Een ander aspect is beter relaties/banden kunnen opbouwen en je binnen die relaties op een goede manier staande te houden. Mensen met slechte bedoelingen ga je beter doorzien en uiteindelijk van mijlen ver zien aankomen en omzeilen. De tactieken die ze gebruiken hebben minder vat op je omdat je ze ziet voor wat ze zijn: manieren om een (liefst negatieve) reactie aan je te ontlokken zodat je uit balans raakt en manipuleerbaar wordt.

Hiervoor is mogelijk wat zelf-educatie nodig, bijvoorbeeld lezen over manipulatie-technieken zodat je een referentiekader hebt om ze te herkennen.

Into Three is een vervolg op Into You en Into Two, samen vertegenwoordigen ze emotionele, relationele en sociale intelligentie.

Into Three is gemaakt met de volgende remedies: rutielkwarts - groene apatiet - tijgeroog - amazoniet - danburiet - pietersiet - barnsteen - olivijn - smaragd - apofylliet - howliet - purpuriet - engelenenergie Raziël


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: