Categorie:84. Re-create

Uit Flow Remedies Repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

84. Re-create

Edelsteenremedie van granaat

Dit is een energie van passie, energie, kracht en creativiteit. Hij werkt aardend en reinigt en energetiseert de chakra’s. Andere sleutelwoorden zijn liefde, toewijding en emotionele balans.

Ondanks dat dit een aardende energie is, werkt hij ook op het hart en helpt hij je meer open te stellen voor de wereld om je heen. En ook voor jezelf, waardoor je beter trouw kunt blijven aan jezelf. In het verlengde hiervan kun je dan ook beter grenzen stellen naar jezelf en de buitenwereld.

Re-create kan helpen helder te krijgen welke gedragspatronen nutteloos zijn zodat je daarmee aan de slag kunt. Het creatieve deel van deze energie kan je helpen met het vinden van creatieve oplossingen voor problemen en de uitweg te zien als je het zicht daarop even kwijt bent.

Door de energie van deze remedie is het een goede om in te zetten als je je futloos voelt en last hebt van uitstelgedrag. Heb je een kort lontje? Laat hem dan links liggen omdat granaat de reputatie heeft om die eigenschap te versterken. Hij voegt dan als het ware een beetje teveel vuur toe. Deze eigenschap maakt Re-create overigens goed geschikt om andere remedies te versterken.

Als laatste kun je deze remedie inzetten bij het werken met vorige levens.


Terug naar overzicht enkelvoudige remedies


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: