Categorie:42. Polarity

Uit Flow Remedies Repertorium
Versie door 59e7mv (overleg | bijdragen) op 7 jul 2020 om 17:51
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

42. Polarity

Edelsteenremedie van toermalijnkwarts

Het eerste dat in me opkwam was ‘meester van je eigen lot’. Deze remedie werkt aardend en verhelderend en verbindt de krachten van de geest met de aarde. Oftewel: hij geeft je daadkracht en helpt je de stap te zetten je plannen ook realiteit te laten worden. Niet alleen denken, maar ook doen.

Je realiteitszin wordt verbeterd, het is alsof de sluier van voor je ogen verdwijnt en je ze steeds minder sluit voor de werkelijkheid.

Verder voert hij negativiteit af, ook die van jezelf. Hup de grond er mee in. Hierdoor kun je makkelijker loslaten en voel je je evenwichtiger. Door dat evenwicht ben je ook beter in staat bij je eigen gevoel te blijven en minder, of helemaal niet, mee te gaan in het gevoel van anderen. Je wordt energetisch gezien ‘opgetild’ naar het niveau waar je thuishoort en hebt minder last van beïnvloeding.

Polarity brengt evenwicht in tegengestelde dingen, helpt je het wit en het zwart met elkaar te verenigen. Als je je onevenwichtig voelt, bijvoorbeeld doordat je gedachten maar in kringetjes rond blijven hollen en je ze niet bij kunt houden, test dan deze remedie eens.


Terug naar overzicht enkelvoudige remedies


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: