Categorie:C99. Willingness

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C99. Willingness)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c99. Willingness

Voor als je een people pleaser bent, je eigen wensen op de laatste plaats komen en je de gewoonte hebt om je in bochten te wringen om alles en iedereen tevreden proberen te houden en ten koste van jezelf probeert te voorkomen dat ook maar iemand zich teleurgesteld voelt.

Willingness helpt je grenzen te stellen in wat je geeft, hoever je geeft en aan wie je geeft. Je krijgt meer zicht op mensen die misbruik van je toegeeflijkheid proberen te maken en kan daar makkelijker nee tegen zeggen. Je krijgt ook meer hulp in te schatten of iemand wel geholpen wil worden. Sommige mensen geven er helaas de voorkeur aan om op de energie van iemand anders te teren en lijken wel om hulp te vragen maar in de praktijk verandert er niets. Ze komen alleen energie halen om weer even op dezelfde voet verder te kunnen.

Willingness helpt je het people pleaser gedrag langzaamaan los te laten. Je gaat je grenzen beter in de gaten houden en hebt eerder door of iemand een ‘haler’ is of nog niet klaar is om geholpen te worden. Iemand helpen? Prima! Maar jij bepaalt toe hoever die hulp strekt en wat je bereid bent te doen en te geven. Oftewel: mensen helpen met behoud van je eigen energetische gezondheid.

Willingness is gemaakt met de volgende remedies: labradoriet - rode tijgeroog - zwarte toermalijn - amazoniet - opaalkwarts - markasiet - barnsteen - purpuriet - heulandiet - tijgerijzer - vlier bloesemremedie en engelenenergie Azraël

Azraël biedt begeleiding en troost bij afscheid/loslaten/overlijden, maar een ander aspect van deze energie is bescherming tegen negativiteit, hulp bij verbinden met lichtere energie en ondersteuning bij het helpen van mensen. Zo wordt wat mensen bij je neerleggen minder zwaar en wordt je eigen energie beschermd.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: