Categorie:C86. Embraced

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C86. Embraced)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c86. Embraced

Embraced is remedie die je helpt een gevoel van diepe rust te vinden. De energie geeft een gevoel van veiligheid en gekoesterd worden en is een balsem voor de ziel als je tot in het diepst van je wezen gekwetst bent en het gevoel hebt dat je vast zit.

Dit is een remedie die je voor langere tijd in kunt zetten als je zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde tot op de bodem zijn afgebroken of als je nooit de gelegenheid hebt gehad ze te ontwikkelen doordat er van buitenaf werd opgelegd wat je moest doen, denken en voelen zonder dat er ruimte was voor eigen inbreng.

Deze remedie kan ook ingezet worden als begeleiding bij soul retrieval en voor als je de weg naar het licht kwijt geraakt bent doordat iemand op wat voor manier dan ook heeft geprobeerd je licht te doven.

Embraced is een combinatie van: amethist - larimar - champagne calciet - amazoniet - hemimorfiet - sugiliet - kunziet - rhodocrosiet - magnesiet - danburiet - angeliet - smaragd - serpentijn en chrysocolla van Mt Shasta - blauwe toermalijn - prehniet


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: