Categorie:C65. Keep it Cool

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C65. Keep it Cool)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c65. Keep it Cool

Keep it Cool helpt je je hoofd koel te houden in moeilijke situaties. De remedie helpt je overzicht te krijgen en helpt je te zien wat er objectief aan de hand is zonder alle lading die je er zelf onbewust aan zou verbinden.

Deze ‘lading’ bestaat uit gekwetste gevoelens die boven komen drijven op het moment dat er iets gebeurt dat je er op één of andere manier, hoe vaag dan ook, aan doet denken. Alsof er iemand op een knopje drukt en alles ineens naar de oppervlakte rijst.

Door rust in je hoofd en objectiviteit reageer je minder snel gekwetst omdat je de situatie steeds beter los kunt zien van het gevoel dat opgeroepen wordt.

Als je bekend bent met de term ’emotional flashback’: Keep it Cool helpt je een situatie sneller als een emotie-flashback te herkennen door je te helpen een pas op de plaats te maken en naar de huidige situatie te kijken en hem te zien voor wat hij is zonder buiten proporties te reageren omdat er een pijnpunt geraakt wordt dat waarschijnlijk niets met die situatie te maken heeft.

Je wordt minder snel getriggerd, herkent het eerder, en schiet minder snel in je standaard stressreactie.

Keep it Cool is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: blauwe fluoriet - groene fluoriet - chrysocolla - rhodoniet - zwarte toermalijn - rookkwarts - chalcedoon - toermalijnkwarts - opaalkwarts - aquamarijn - kunziet - kyaniet - serafiniet - celestien - magnesiet - astrofylliet - varisciet - purpuriet - heulandiet - danburiet.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: