Categorie:C62. Into Two

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C62. Into Two)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c62. Into Two

Net als c61. Into You is dit een remedie van begrip en inzicht, alleen dan voor mensen met wie je een band hebt (familie/vrienden/werk etc). Het thema is hier jezelf in de schoenen van iemand anders kunnen plaatsen en de boel van daaruit te bekijken.

Op een neutrale manier, zonder het standpunt over te nemen of je gedwongen voelen het over te nemen. Je neemt als het ware een kijkje achter de schermen en kan daardoor makkelijker compromissen sluiten. Je blijft beter bij je eigen mening / standpunt omdat je overzicht hebt en voor jezelf kunt bepalen wat jij wilt zonder zomaar toe te geven of uit principe koppig vast te houden aan je standpunt.

Als je begrip kunt opbrengen voor iemands standpunt zonder het te veroordelen omdat het afwijkt van het jouwe kun je er kalm over praten in plaats van dat je in de aanval of de verdediging schiet.

Into Two is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: rozekwarts - blauwe fluoriet - chrysocolla - maansteen - amazoniet - opaalkwarts - ametrien - aquamarijn - kyaniet - magnesiet - astrofylliet - danburiet.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: