Categorie:C60. Stand Tall

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C60. Stand Tall)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c60. Stand Tall

Stand Tall helpt je als je gevoelig bent voor beïnvloeding / manipulatie van buitenaf. Hij helpt je bij jezelf te blijven en je eigen grenzen en beslissingen te handhaven als mensen proberen je van gedachten te laten veranderen door een openlijke of onderhuidse vorm van dwang te gebruiken.

Soms gebeurt dat energetisch en heb je het gevoel dat er aan je getrokken wordt, soms is het alleen met woorden, lichaamstaal of hints. Hoe dan ook, er wordt een poging gedaan om je van je besluit te doen afwijken.

In het ergste geval wordt er grof geschut ingezet en wordt er naast het bovenstaande ook op je schuldgevoel ingewerkt. Je gaat die pogingen steeds beter herkennen en kan ze steeds beter het hoofd bieden.

Wees wel zacht voor jezelf als je er af en toe toch in trapt, je hebt weer wat geleerd en de volgende keer zie je het nog beter aankomen. Blijf ook vooral vriendelijk ten opzichte van de persoon die je van gedachten wil laten veranderen. Grenzen handhaven is iets anders dan er met de botte bijl op in hakken. Dan sla je door naar de andere kant.

Stand Tall is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: howliet - tijgeroog - groene apatiet - hemimorfiet - rutielkwarts - kyaniet - celestien - magnesiet - varisciet - heulandiet - danburiet - valkenoog - rookkwarts - agaat - eldariet.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: