Categorie:C52. Fortress

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C52. Fortress)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c52. Fortress

Fortress is een extra sterke bescherming als je last hebt van energetisch stalken. Hij aardt en beschermt terwijl je op zoek gaat naar de oorzaak. Soms laat je het zelf binnen, bijvoorbeeld door gebrekkige aarding of onvermogen gezonde grenzen te handhaven.

Deze remedie bevat de remedies waar Get Out uit bestaat, in een iets andere samenstelling en met toevoeging van olivijn. Hierdoor wordt de reinigende werking versterkt en helpt Fortress je met het loslaten van energetische verbindingen die je niet langer dienen. De energie die via die verbindingen binnen kwam blijft dan beter buiten.

Fortress ontgift de geest en verwijdert zware energie en entiteiten. Bij energetisch stalken kun je denken aan personen of entiteiten die energetisch bij je aanhaken en die een negatieve invloed op je gemoedstoestand hebben.

Een voorbeeld: stel, iemand vraagt wat van je en je moet ‘nee’ zeggen omdat je echt geen tijd hebt en die persoon wordt daar woest over, al dan niet onder de oppervlakte. Stel verder dat je daar geen schuldgevoel over hebt of op een andere manier last van hebt, en het makkelijk los kunt laten (dat is de meest makkelijke, zuivere situatie, in de praktijk kan het enorm ingewikkeld zijn, dus omwille van het voorbeeld doen we wat aannames).

Als je dan toch steeds aan die persoon moet denken, dan heb je kans dat ze nog zo met je bezig zijn dat ze onbewust energetisch bij je aan haken en je vol gooien met de boze energie waar ze op dat moment vervuld mee zijn. Symptomen kunnen zijn: hoofdpijn, suf gevoel, misselijkheid, depressief voelen, er gaan rare dingen mis, pijn achterin je nek, vreemd gevoel rond je zonnevlecht, algemeen gevoel van onbehagen en je gedachten blijven naar de situatie gaan ook al ben je er zelf niet mee bezig. Vooral dat laatste is een enorme aanwijzing.

Fortress is een tijdelijke bescherming zodat je op zoek kunt gaan naar de oorzaak. Het kan zijn dat je nog een les te leren hebt met die persoon of die situatie, het kan ook zijn dat het een algemeen structureel iets is zoals gebrekkig geaard zijn, gebrekkig zelfbeeld / gebrek aan zelfvertrouwen / laag gevoel van eigenwaarde of een onvermogen grenzen te stellen.

Fortress is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: carneool - zwarte toermalijn - opaalkwarts - seleniet - sugiliet - serpentijn - kyaniet - serafiniet - barnsteen - astrofylliet - varisciet - purpuriet - infinite stone - olivijn.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: