Categorie:C50. Immunity

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C50. Immunity)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c50. Immunity

Immunity is een beschermende remedie die je helpt als je de neiging hebt energie van anderen teveel binnen te laten. Het is een manier van energetisch grenzen stellen. Hij helpt je beseffen hoe en waar je energie binnen laat zodat je kunt beginnen om de oorzaak ervan aan te pakken.

Immunity versterkt als het ware je energetisch immuunsysteem en maakt je sterker tegen binnenvallende energie. Hij kan je ook helpen ontdekken waar energie weglekt en waar je kwetsbaar bent voor energetische aanvallen.

Voor de duidelijkheid: dit is een tijdelijk schild met signaalfunctie zodat je de oorzaak kunt ontdekken en wat meer rust hebt terwijl je werkt aan een oplossing. Het is helaas geen wondermiddel dat je overal voor afsluit zodat je zelf niets hoeft te doen.

Let tijdens het gebruik van deze remedie goed op aanwijzingen. Het kan zijn dat je iets leest, hoort of ziet en dat het ‘klikt’. Dat is een seintje om eens te kijken wat er op dat moment gebeurt. Waar dacht je (kort ervoor) aan? Waar ben je mee bezig op die dag of op dat punt in je leven?

Immunity is ook een goede beschermende remedie als je hooggevoelig bent. Hij versterkt je energieveld / aura waardoor je je minder snel belaagd voelt.

Soms laat je onbewust energie binnen, ofwel omdat je grenzen niet goed afgebakend zijn, ofwel omdat je iemand graag wilt helpen en per ongeluk hun energie overneemt. Of misschien ben je iemand die mensen aantrekt die je als energetisch tankstation gebruiken: ze tanken energie en laten hun afval achter.

Een belangrijk onderdeel van deze remedie is aarden. Gebrekkig geaard zijn is één van de meest voorkomende oorzaken van weglekkende energie of het opnemen van ongewenste energie.

Immunity is een combinatie van de volgende edelsteenremedies: blauwe fluoriet - bergkristal - jaspis - zwarte toermalijn - amazoniet - groene apatiet - pyriet - rhodocrosiet - barnsteen - lepidoliet - purpuriet - infinite stone.


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: