Categorie:C34. You're Worth It

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C34. You're Worth It)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c34. You're Worth It

Deze remedie ondersteunt je als je het gevoel hebt minder waard te zijn dan anderen. Of, met een subtiel verschil, het gevoel dat anderen meer waard zijn dan jij en daardoor ook meer recht hebben op iets dan dat jij. Je bent het gewoon waard, punt. Je bent net zoveel waard als ieder ander en You’re Worth It helpt je dat beginnen in te zien.

Hij helpt je met andere ogen te kijken naar mensen die je op een voetstuk gezet hebt, en helpt je zien dat het net als jij gewoon mensen zijn, met hun goede kanten, maar ook met hun fouten en onhebbelijkheden.

Een ander aspect is het wegcijferen van jezelf ten gunste van een ander, je eigen wensen op de laatste plaats zetten. Dat is prima als het een bewuste keuze is, want dan ben je in staat om het daarna weer op te pakken, maar als het een automatisme is om jezelf op de laatste plaats te zetten dan komt je eigen groei in het gedrang. Ook hier ga je meer evenwicht in brengen. Het kan even duren, het is subtiel, maar daardoor ook niet zo overweldigend.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: eldariet - agaat - sugiliet - zwarte toermalijn - heulandiet - toermalijnkwarts - oranje calciet - carneool - opaalkwarts


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: