Categorie:C29. True Love

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C29. True Love)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c29. True Love

True Love helpt je in contact te komen met de bron van onuitputtelijke liefde die ieder van ons diep in zich heeft. Door de ervaringen in je aardse leven komt het nogal eens voor dat de toegang naar deze bron versperd is geraakt door emotioneel puin.

Velen van ons zijn het contact met de bron kwijtgeraakt. Dat was ook de opdracht, eerst raakten we stapje voor stapje, leven na leven verder verwijderd van onze bron, om daarna de uitdaging aan te gaan het contact weer te herstellen. True Love helpt je de weg naar deze bron vrij te maken zodat je eruit kunt putten.

Heart of the Matter ontsloot je hart, Let Love Rule liet de energie vrij en maakte een begin met het in beweging zetten ervan, en deze remedie zet dat proces voort.

Je hart stroomt over van deze liefdevolle energie, waar je onbeperkt uit mag putten. Eerst voor jezelf, en als je ervan vervuld bent geraakt ga je hem automatisch doorgeven. Met een glimlach, een welgemeend compliment, een liefdevolle omhelzing en vooral begrip en mededogen. En dat zonder het gevoel te krijgen dat als je geeft er te weinig voor jezelf overblijft, want hoe meer je ervan doorgeeft, hoe meer er is om door te geven.

Om te voorkomen dat je gaat zweven wordt je ook netjes met 2 beentjes op de grond gezet, dat is wel zo fijn.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: apofylliet - amazoniet - ametrien - amethist - opaalkwarts - varisciet - chalcedoon - sugiliet - barnsteen - larimar


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: