Categorie:C26. Refuel

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf C26. Refuel)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

c26. Refuel

Refuel is een energie-bommetje, al is het dan op een andere manier dan je denkt. Als je energiepeil erg laag is zie je overal tegenop, zelfs tegen de dingen die nodig zijn om er weer bovenop te komen.

Alles is teveel moeite en niets wil lukken, zelfs rust nemen niet, want je ‘moet’ verder omdat je al zover achter loopt.

Refuel helpt je je energiereserves aan te vullen. Vaak ben je niet alleen geestelijk en lichamelijk moe, maar is ook het energiepeil in je aura erg laag.

Daardoor komt energie van buitenaf makkelijker binnen, voel je je belaagd en krijg je niet de kans om op krachten te komen.

Opladen kan door rust te nemen, maar dan heb je wel de rust nodig om dat te doen. Refuel geeft rust in je hoofd, niet alles is even dringend en bijtanken is ook belangrijk.

Behalve die rust vult Refuel ook de energie in je aura aan, waardoor je nèt even die boost krijgt om het besluit te nemen de boel de boel te laten en uit te rusten. Verder werkt Refuel ontspannend, ontgiftend en aardend en is het een goede remedie om in te zetten als je je helemaal leeg voelt.

Deze combinatie bevat de volgende edelsteenremedies: mookaiet, bergkristal, larimar, rhodoniet, amazoniet, seleniet, sugiliet, groene apatiet, serpentijn, pyriet


Terug naar overzicht combinaties

Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Enkelvoudige remedies
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: