Categorie:74. Mountain Heart

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf 74. Mountain Heart)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

74. Mountain Heart

Edelsteenremedie van serpentijn en chrysocolla van Mount Shasta

Deze twee stenen wilden per se samen in een remedie. Ze komen van Mount Shasta en hebben een extra energie bij zich. Mount Shasta is een krachtplaats in het noorden van California en wordt gezien als het kruinchakra van de aarde. Soms wordt het ook aangeduid als het basischakra, er is daar een sterke energie aanwezig die basischakra en kruinchakra met elkaar verbindt waardoor het ook een sterk aardende energie is.

Mountain Heart helpt je je te verbinden met het al. Het is een remedie van universele liefde en ze helpt je om die tot uitdrukking te brengen. De combinatie van serpentijn en chrysocolla met energie van Mount Shasta zorgt ervoor dat de nadruk hierbij ligt op je hart- en keelchakra. Hierdoor kan de energie van je hart ook naar buiten toe uitgedrukt worden.

Deze remedie ontgift, troost, en brengt je geestelijk en emotioneel in balans. Je kunt je hoofd koel houden en op een neutralere manier naar de wereld kijken. Je chakra’s worden gereinigd, met elkaar verbonden en op één lijn gezet. Het is een grote schoonmaak van je energiesysteem, op een zachte manier en met twee voeten op de grond.

Door de reiniging van de chakra’s kan het zijn dat er kundalini-energie opgewekt wordt. Deze wordt ondersteund en gekalmeerd als het te snel gaat.

Drink extra water bij deze remedie om vrijkomende energie te helpen afvoeren.


Terug naar overzicht enkelvoudige remedies


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: