Categorie:72. Wings: verschil tussen versies

Uit Flow Remedies repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Beveiligde "72. Wings" ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
Regel 10: Regel 10:
  
  
 +
----
 +
[[:categorie:Enkelvoudige remedies|Terug naar overzicht enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]

Versie van 28 jun 2020 22:05

Edelsteenremedie van angeliet

Nog een remedie met veel beschermend wit licht en engelenenergie. Wings helpt je je vleugels uit te slaan, helpt je beter afstemmen op je innerlijke stem en verscherpt je waarneming. Je kunt je waarheid ook uitspreken en dingen waar je niets aan kunt veranderen accepteer je beter. Hij helpt je emotioneel steviger in je schoenen te staan als je in een moeilijke situatie zit.

Deze remedie geeft je een gevoel van vrede en kalmte en bevordert mededogen, ook voor jezelf. Hij helpt blokkades opheffen en transformeert angst.

Een ander aspect van deze remedie is dat hij communicatie op spiritueel gebied kan versterken en helderziendheid kan stimuleren. Hij werkt op het vijfde, zesde en zevende chakra en kan je helpen beter naar je innerlijke leiding te luisteren en communicatie met gidsen en engelen versterken..

Wings is een remedie die je ook goed bij healing kunt inzetten, vanwege wat hierboven beschreven staat, maar ook omdat hij lichaam en aura in balans brengt en ondersteunt bij blokkades in meridianen.Terug naar overzicht enkelvoudige remedies