Categorie:70. Strong: verschil tussen versies

Uit Flow Remedies repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Beveiligde "70. Strong" ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
Regel 10: Regel 10:
  
  
 +
 +
----
 +
[[:categorie:Enkelvoudige remedies|Terug naar overzicht enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]

Versie van 28 jun 2020 22:05

Edelsteenremedie van olivijn / peridot

Strong versterkt je zelfvertrouwen en helpt je assertief te zijn zonder daarbij agressie te gebruiken. Hij verdrijft lethargie en helpt je bewust te worden van alles dat (on)bewust genegeerd is.

Deze remedie zorgt voor een krachtige reiniging, zowel geestelijk als in je aura, waarbij de nadruk ligt op het derde en vierde chakra (zonnevlecht en hartchakra). Deze worden gereinigd en geopend.

Hij helpt je met het loslaten van personen en van het verleden en met het vergeven van jezelf. Ook worden negatieve gedachtenpatronen verwijderd en krijg je inzicht op je doel op spiritueel gebied.

Strong helpt je stress, jaloezie, wrok en boosheid los te laten en de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te eisen als je de neiging hebt de schuld bij anderen neer te leggen. Hij helpt je zelfverwijt en schuldgevoel los te laten en te leren van je leven. Accepteren en verder gaan is het devies hierbij.Terug naar overzicht enkelvoudige remedies