Categorie:61. Independence: verschil tussen versies

Uit Flow Remedies repertorium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Beveiligde "61. Independence" ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
Regel 10: Regel 10:
  
  
 +
----
 +
[[:categorie:Enkelvoudige remedies|Terug naar overzicht enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]
 
[[categorie:enkelvoudige remedies]]

Versie van 28 jun 2020 22:04

Edelsteenremedie van lepidoliet

Independence beschermt tegen invloeden van buitenaf en helpt je grenzen te stellen als er veel mensen om je heen zijn. Deze remedie bevordert onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Hij helpt je om op eigen benen te staan, zowel op emotioneel als op geestelijk gebied.

Hij helpt je ook bij het nemen van beslissingen en zorgt ervoor dat je de kern van de zaak in het oog houdt zonder je af te laten leiden door dingen eromheen.

Independence helpt bij een negatieve levenshouding en helpt je stress, negatieve emoties en dwanggedachten los te laten. Deze worden langzaamaan vervangen door rust, vrede en een gevoel van veiligheid.

Een ander facet van deze remedie is dat hij moed, kracht en zelfvertrouwen geeft en je helpt bij het loslaten van oude gedrags- en gedachtenpatronen zodat je die kunt gaan vervangen door nieuwe patronen.Terug naar overzicht enkelvoudige remedies