Categorie:34. Blue Wave

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf 34. Blue Wave)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

34. Blue Wave

Edelsteenremedie van chalcedoon

Deze remedie werkt zacht en liefdevol om je in contact te brengen met je gevoel. Hij opent het hart en versterkt de band met het goede en de goede eigenschappen die iedereen in zich heeft. De energie helpt emotionele wonden genezen en biedt troost, als een warme omhelzing. Het voelt of je thuiskomt en dat geeft rust.

Ook zorgt hij voor buigzaamheid en flexibiliteit, vooral als er sprake is van angstgevoelens waarbij de knieën ‘vast’ zitten. Niet barsten, maar buigen.

Chalcedoon is een blauwe steen en hoort daarom bij het keelchakra. De remedie helpt bij het uiten van gevoelens, maakt het praten makkelijker.

Het kan overigens wel gebeuren dat alle verdriet eerst als een golf naar buiten komt, om plaats te maken voor het nieuwe. Dat kan op verschillende manieren. Je zou een enorme huilbui verwachten, en dat zou natuurlijk wel kunnen, maar deze manieren deden zich meer voor: hier en daar een snik, een soort mini-huilbuitje, veel plassen (verdriet is een thema van de blaasmeridiaan) of situaties waar je zo om moet lachen dat de tranen letterlijk over je wangen stromen.


Terug naar overzicht enkelvoudige remedies


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's: