Categorie:09. Dark and Light

Uit Flow Remedies Repertorium
(Doorverwezen vanaf 09. Dark and Light)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

9. Dark and Light

Edelsteenremedie van obsidiaan

Dit is een mooie remedie, maar ook een behoorlijk krachtige. Ze legt je ziel bloot en helpt je om echt naar binnen te kijken en jezelf te zien zoals je bent, met al je goede en schaduwkanten. Bevordert dromen en concentratie.

Obsidiaan is een heilige steen voor de indianen en een krachtige magische beschermer. De krachten van je geest worden geaard en omgezet in daadkracht. Dit gaat niet altijd zachtzinnig en kan behoorlijk confronterend werken. Soms is een grote schoonmaak nodig om verder te kunnen groeien. Het gebeurt niet altijd, het kan ook zijn dat het beschermende aspect het meest op de voorgrond staat, maar de mogelijkheid is er wel.

Na gebruik van deze remedie is het aan te bevelen een de remedie Bright Light te gebruiken om het licht weer helemaal terug te brengen. Ook c43. Swept is een goede remedie om energetisch op te ruimen nadat Dark and Light aan het werk geweest is.

Door de kracht van deze steen is het altijd een remedie waarvoor je zelf kiest en die nooit aan iemand opgedrongen mag worden met misschien op de achtergrond de gedachte: ‘zo, jij mag wel eens even naar jezelf gaan kijken’, hoe verleidelijk het soms ook is om mensen een spiegel voor te houden.

Trouwens, je kan iemand wel een spiegel voorhouden, maar dan nog is het de vraag of ze daarin hetzelfde zien. Misschien zijn zij jouw spiegel wel en is er iets dat je zelf over het hoofd ziet…


Terug naar overzicht enkelvoudige remedies


Overige pagina's:
Thema
Steensoorten
Combinaties
Sprays
Overige energie
Uitgebreid zoeken
Terug naar de Flow Remedies website

Thema's:

Pagina’s in categorie "09. Dark and Light"

Deze categorie bevat de volgende 7 pagina’s, van de 7 in totaal.